Obavijesti

Show

Komentari 72

Ante ostao u dvorcu i priznao Nikolini: Sviđaš mi se i volim te

Ante ostao u dvorcu i priznao Nikolini: Sviđaš mi se i volim te
1

Iako je Sanja bila spretnija, kralj je odlučio pomilovati Antu. Vijest o Antinom odlasku najviše je razveselila Nikolinu koja mu je odmah otrčala u zagrljaj

VIDEO

U večerašnjem duelu za ispadanje iz showa između Ante i Sanje, Sanja je bila spretnija, što je Anti presudilo da on mora napustiti dvorac Ribnik i 10. stoljeće! To nije pogodilo samo njega, već i njegovu simpatiju, Nikolinu.

Pokretanje videa...

00:36

Za vrijeme Krvave gozbe u kojoj je Ante imao počasno mjesto pokraj Antonije, odlučio je otvoriti dušu Antoniji i to pred svima.

- Za mene je Nikolina jedna velika, velika enigma, vidiš da ima nešto u njoj, neka tajanstvenost i definitivno ima nešto što se osjeti.. - rekao je Ante što je Nikolinu rasplakalo pa ju je pitao može li je zagrliti na što je ona samo kimnula glavom. Ante se ustao i podignuo je s poda te zagrlio.

Pokretanje videa...

01:33

- Definitivno mi se sviđaš i volim te i to je to - kazao joj je Ante što je još više rasplakalo Nikolinu koja je mislila da joj je ovo zadnja večer u društvu markantnog Zadranina.

No, osim suza za vrijeme Krvave gozbe na kraju je bilo i smijeha jer je Antonija, kraljevim podanicima donijela lijepu vijest! 

Pokretanje videa...

02:29

- Dvorani, kraljeva je volja da ovoga tjedna na dvoru mora ostati 15 dvorana! Zbog odustajanja Romea bio bi prevelik gubitak u tako kratko vrijeme izgubiti dva podanika! Zbog toga ti kralj iskazuje milost. Ovo je iznimka, od idućeg puta kralj očekuje da svoje uloge shvatite još ozbiljnije - jedva je uspjela završiti Antonija, a dvorani su počeli skakati i vrištati od sreće shvativši da Ante ne odlazi. Naravno, svemu se najviše razveselila Nikolina koja mu je odmah otrčala u zagrljaj! 

Hoće li se vesela atmosfera nastaviti i sutra, ne propustite pogledati na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni