Show

Komentari 19

Anthony Hopkins je zbog slavne uloge izgubio djevojku: 'Voljela sam ga ludo, ali je bio strašan'

Anthony Hopkins je zbog slavne uloge izgubio djevojku: 'Voljela sam ga ludo, ali je bio strašan'

Hopkins u filmu 'Kad jaganjci utihnu' glumi Hannibala Lectera, serijskog ubojicu koji je nakon ubojstava jeo svoje žrtve. Zbog te uloge je osvojio Oscara za najbolju glavnu ulogu, ali izgubio djevojku

Martha Stewart (80) jedno je vrijeme hodala s poznatim glumcem Anthonyjem Hopkinsom (84). Sada je prvi puta otkrila zašto je prekinula njihovu vezu, a razlog je jedna od njegovih najpoznatijih uloga, piše People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Stewart je u srijedu gostovala u emisiji Ellen DeGeneres (63) gdje je odigrala igru 'Dvije istine i laž'. Poanta igre je ta da ispriča dvije situacije koje su istinite i izmisli jednu laž pa voditeljica treba pogađati koja je od tri priče lažna.

- Izlazila sam sa Sir Anthonyjem Hopkinsom, ali sam prekinula s njim jer nisam mogla prestati misliti o njemu kao o Hannibalu Lecteru - ispričala je.

Voditeljica je to u igri kategorizirala kao 'laž', ali nije pogodila. Stewart je tada objasnila da se partnera bojala zbog jedne od njegovih najslavnijih uloga.

- Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Maineu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni zamisliti da tamo odvedem Anthonyja Hopkinsa, sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - rekla je.

Naime, Hopkins u psihološkom trileru iz 1991. godine, 'Kad jaganjci utihnu', glumi Hannibala Lectera, serijskog ubojicu koji je nakon ubojstava jeo svoje žrtve, a zbog te uloge je osvojio i Oscara za najbolju glavnu ulogu godinu dana kasnije.

Stewart nije otkrila kada je hodala sa zvijezdom, ali je u intervjuu s Howardom Sternom 2006. godine kratko prokomentirala njihovu vezu.

- O, voljela sam ga, ali bio je...strašan. ​​Htjela sam ga pozvati gore u Maine gdje imam prekrasan dom, ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film - objasnila je tada.

Glumica se, kako kaže, nakon što je pogledala film, strahovito počela bojati svoga tadašnjeg partnera.

- Želiš li da ti netko pojede mozak dok sjediš u svojoj prekrasnoj blagovaonici u Maineu? Vjerojatno bih imala jako lijep odnos s Anthonyjem Hopkinsom, ali nisam mogla proći dalje od stvari s Lecterom - dodala je.

Stewart je u prosincu otkrila da je u vezi, ali svoga novog partnera i dalje krije od javnosti. S izdavačem Andrewom Stewartom bila je u braku 29 godina, s službeno su se razveli 1990. Imaju 56-godišnju kćer Alexis.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Najčitaniji članci