Show

Komentari 0

Francuski glumac Gaspard Ulliel poginuo na skijanju, proslavio se kao mladi Hannibal Lecter

Francuski glumac Gaspard Ulliel poginuo na skijanju, proslavio se kao mladi Hannibal Lecter

Gaspard se u utorak na odmorištu Rosiere u Alpama skijao bez kacige, te se zabio u drugog skijaša na raskrižju dviju plavih staza. Zadobio je tešku ozljedu glave te su ga hospitalizirali u Grenobleu, gdje je preminuo

Francuski glumac Gaspard Ulliel, zvijezda nadolazeće Marvelove serije 'Moon Knight' i filma 'Hannibal Rising', preminuo je u 38. godini nakon nesreće na skijanju.

Gaspard se u utorak na odmorištu Rosiere u Alpama skijao bez kacige, te se zabio u drugog skijaša na raskrižju dviju plavih staza. Zadobio je tešku ozljedu glave te su ga hospitalizirali u Grenobleu.

Ulliel je preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda, a njegova obitelj potvrdila je smrt u izjavi koju je AFP-u dao njegov agent.

Gaspard je 2017. godine osvojio Cesara, što je francuski ekvivalent Oscara, za najboljeg glumca. Prvog Cesara, za najperspektivnijeg glumca, osvojio je još 2004., nakon što se s Audrey Tautou pojavio u drami iz Prvog svjetskog rata 'A Very Long Engagement'.

Privukao je međunarodnu pozornost nakon što je utjelovio mladog Hannibala Lectera u  filmu 'Hannibal Rising', te ulogom francuskog modnog genija Yvesa Saint Laurenta u biografskom filmu iz 2014. godine. Bio je i zaštitno lice za Chanelovih muških parfema.

Ulliel je iza sebe ostavio petogodišnjeg sina, kojeg je dobio s manekenkom i pjevačicom Gaëlle Piétri.

Najčitaniji članci