Show

Komentari 11

ANKETA Oscari će ponovno imati službenog voditelja, koga biste rado htjeli vidjeti u toj ulozi?

ANKETA Oscari će ponovno imati službenog voditelja, koga biste rado htjeli vidjeti u toj ulozi?

Nominacije za ovogodišnje Oscare objavit će se 8. veljače, a sama velika dodjela će se održati 27. ožujka i prenositi na američkom kanalu ABC. Već se nagađa o potencijalnim voditeljima

Organizatori prestižne nagrade Oscar otkrili su da će ovogodišnja dodjela ponovo imati službenog voditelja i to nakon četiri godine. Vijest je na Udruženju televizijskih kritičara potvrdio Craig Erwich, predsjednik dvije kuće, Hulu i ABC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trenutačno još uvijek nije poznato tko će biti domaćin, ali su nagađanja već započela. Tako se u stranim medijima spominje nekoliko imena.

- Ove godine će 94. dodjela ponovno imati voditelja - rekao je Erwich, a na Twitteru je prenio ABC.

The Hollywood Reporter piše da su iz Akademije već kontaktirali mladu glumačku zvijezdu Toma Hollanda (25) da preuzme tu ulogu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada. Kada su u intervjuu u prosincu glumca pitali bi li pristao na taj posao, odgovorio je potvrdno. 

- Ako me pitaju, naravno da ću pristati. Trebalo bi biti jako zabavno - rekao je tada Holland. 

On je u proteklih nekoliko godina postao miljenik u Hollywoodu nakon što je utjelovio ulogu Spidermana u Marvelovim filmovima. Iako je nevjerojatan mladi talent, publika ga je zavoljela zbog šašavog karaktera i čestih gafova.

Osim njega, mnogi na Twitteru pišu da bi u ulozi voditelja voljeli vidjeti i trio iz serije 'Only Murders In the Building'. To jest, pjevačicu Selenu Gomez (29) te glumce Martina Shorta (71) i Stevea Martina (76).

Čak je i sam Erwich rekao da je trio potencijalna opcija, ali da još uvijek nisu suzili odabir između puno kandidata. 

- Oni su kultni trio. To znamo zato što je 'Only Murders In the Building' naša najgledanija komedija ikada. Svi ih vole, bili bi super. Ali još razmatramo mnogo nevjerojatnih talenata - rekao je Erwich za Variety. 

Posljednji voditelj Oscara bio je Jimmy Kimmel (54) 2018. godine, a bio je u toj ulozi dva puta za redom. Od 2018. Oscari nisu imali službenog voditelja. Do sada su voditelji bili Chris Rock, Billy Crystal, Ellen DeGeneres, Hugh Jackman, Whoopi Goldberg, Neil Patrick Harris i mnogi drugi. 

Najčitaniji članci