Obavijesti

Show

Komentari 25

Antimon: Talent za pjevanje Mei nije naslijedila od mene

Antimon: Talent za pjevanje Mei nije naslijedila od mene
1

Meine sestre Dalija i Amani nestrpljivo čekaju prvi nastup svoje miljenice. Iako su isprva bile skeptične prema njezinoj odluci da se prijavi u ‘Zvjezdice’, sad su joj velika podrška

VIDEO

Gledali smo prvu sezonu ‘Zvjezdica’ i Mei mi je nekoliko puta rekla da će se prijaviti. Nisam je ozbiljno shvatio, mislio sam da se zafrkava, rekao je Ahmed Abdel Rahim, poznatiji kao Antimon iz 'Večernje škole'.

Njegova kći Mei (9) jedna je od natjecateljica 'Zvjezdica', a osim što voli pjevati, svestrana djevojčica ide na ritmičku gimnastiku, pleše i svira flautu. Ne boji se, kaže, nastupa te je već mnogo puta nastupala u školi i na Lidranu, dramskom natjecanju za školarce. Glazbeni uzori su joj Beyonce, John Newman, Severina i Zdravko Čolić. Sebe Mei opisuje kao smiješnu, dragu i veselu djevojčicu.

- Ona je sva razigrana i obožava pjevati. Kad je odlučila ići na show, ja sam je podržao. Najbitnije je da je sretna i da se zabavlja - govori Ahmed, kojeg zbog 'Večernje škole' još zaustavljaju na ulici i traže autograme.

I Ahmed se okušao u pjevanju

Ahmed je od inženjera građevinarstva postao glumačka i komičarska zvijezda, a okušao se i u glazbi. S glumcem Enisom Bešlagićem je prije nekoliko godina snimio pjesmu 'Jazz ba'.

- Ne znam može li se to baš nazvati pjevanjem. Mislim da Mei talent nije naslijedila od mene - našalio se Ahmed. Supruga Dijana, profesorica geografije i povijesti, dodaje da jedva čekaju vidjeti kćer na televiziji.

- Bilo je to divno iskustvo. Stekla je brojne prijatelje, a rasplakala se jedino kad je došla kući jer se morala od njih rastati - govori majka Dijana. Dodaje da su u Meinoj školi jedino dečki bili skeptični te su joj govorili da neće proći.

- No kad je prošla audiciju, svi su bili ponosni. Organizirat ćemo neko zajedničko gledanje ‘Zvjezdica’ - govori mama. Mei bi, dodaje voljela biti umjetnica, a najdraži predmet u školi joj je likovna kultura. Malena pjevačica kaže da se jedino malo plaši Zdravka Šljivca, jednog od članova žirija.

- On se rijetko kad digne i mislim da je stroži od drugih - rekla je Mei.

Velika navala na drugu sezonu

Nova sezona dječjeg natjecateljskog showa 'Zvjezdice' počinje danas na RTL-u, a osim Mei, na pozornicu će izići još devetero kandidata. Mališani će prvi put stati pred žiri koji čine Vanna, Alka Vuica, Zdravko Šljivac, Enis Bešlagić i Luka Nižetić, a samo će petero najboljih proći u daljnje natjecanje. Ove godine prijavilo se čak 2500 djece.

Pred strogi žiri večeras će izaći i Osječanka Zita Vukšić (13). Četiri godine je pohađala glazbenu školu, svira flautu, a, kako kaže, ne podnosi 'cajke, metal i folk'.

- Čim je vidjela da su krenule prijave za drugu sezonu, nije me prestala nagovarati da je pustim na audiciju - govori mama Margareta. Dodaje da se isprve nije baš slagala jer se bojala da će to utjecati na školu, no kako je Zita odlična učenica, pustila ju je.

- Nisam se uopće nadala da će proći audiciju. No sretna sam zbog nje. Sve u svemu, to je odlična škola i iskustvo - rekla je mama. I ona je nekoć pjevala i često je diljem Hrvatske nastupala sa zborovima.

Uvijek je bila komunikativna

- Želim vjerovati da je dobar glas naslijedila baš od mene - rekla je Margareta.

Kći Zita prije pet godina proglašena je i najklinkom Hrvatske, a čije se natjecanje organizira svake godine. Zita je zadovoljila stroge kriterije natjecanja te je pokazala najviše, kako u komunikaciji, tako i u izvanškolskim aktivnostima.

- Uvijek je bila komunikativna te mislim da su je zato i izabrali - kaže mama. Zita bi jednog dana voljela biti fizičarka, pjevačica ili astronomkinja.

- Mislim da sad ipak više naginje pjevanju. Ma ima vremena za odluku - zaključila je mama Margareta. 

I Trogiranka Emma Uvalić (11) prilično ima jasne stavove oko svoje budućnosti. Glazba je oduvijek dio njezina života, a osim što je snimila i vlastiti spot za pjesmu 'Zaljubljena u more', dvaput je pjevala s Doris Dragović (54).

- S pozornice nisam nikoga vidjela pa nisam imala tremu - kaže Emma. Dodaje kako joj je Dragović jedna od najdražih pjevačica i oduvijek je maštala o tome kako će je upoznati.

Odustala u prvoj sezoni

- Možete samo zamisliti moju sreću kad sam saznala da želi da joj se pridružim na koncertu. Bila je tako draga prema meni - hvali Emma svojeg idola. Na “Zvjezdice” se prijavila i lani, no zbog glazbenih obaveza morala je odustati.

- Ovo je moja prilika - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri