Obavijesti

Show

Komentari 165

Antonija Dora Pleško: U školi su me vršnjaci maltretirali...

Antonija Dora Pleško: U školi su me vršnjaci maltretirali...
1

Pjevačica koja je izazvala pravu 'buru' reakcija na društvenim mrežama prolaskom u finale 'Supertalenta' otkrila je kako se nosila s kritikama od najranijih dana

VIDEO

Antonia Dora Pleško i akrobati iz Slovenije idu u finale Supertalenta. U trećoj polufinalnoj emisiji izborili su tako Flipping Art i Antonia Dora šansu da se bore za titulu najboljeg.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

- Još ne shvaćam što se događa, osjećaj je fenomenalan, zahvaljujem se svakome tko je glasao za mene. Ovo je ostvarenje mojih snova. Definitivno, suzdržavam se da ne zaplačem, baš mi znači ova pozornica - rekla je nakon samog prolaska u finale Antonia Dora Pleško. A u podužem intervjuu za Showbuzz.hr otkrila je još ponešto o sebi.

- U osnovnoj školi sam imala probleme s vršnjacima i starijom generacijom. Ako budem ikad neka moćna osoba koja može odlučiti što napraviti, definitivno bih potakla da se prestane maltretirati djecu i mlade ljude koji žele uspjeti u svom životu i ja bih prva svima njima pomogla. To je nešto najljepše. To su nečiji snovi i onda vam najednom to netko ugasi. Nije ni ugodan ni lijep osjećaj, ali kad polako sve to prerastete jednostavno vam postane svejedno. Ok, govorio on to - ne govorio, ja idem dalje, ja to želim, ja se neću radi te osobe povući da bi ta osoba bila sretna - rekla je 19-godišnja pjevačica te se ponovno osvrnula na negativne komentare nekih gledatelja kojima smeta što Antonia Dora nije prošla kroz isti proces kao i ostali kandidati.

Pleško je na audiciji otpjevala pjesmu Ette James nakon što je došla u showu 'samo kao pratnja' svojoj prijateljici. Odmah je dobila zlatni gumb te tako osvojila mjesto u polufinalnoj emisiji. 

Osvrnula se i na svoju vezu s Gibonnijev sinom. Slavnog glazbenika ne vidi često jer je zauzet. 

- Mi nismo često skupa jer je jako zaposlen čovjek koji leti na sto strana, on je divna osoba, kao i teta Sanja i cijela obitelj, koju sam već imala prilike upoznati. Jako su skromni, on prvi se ne ponaša kao zvijezda. Jednostavno je prizeman i sva ta slava mu se nije odbila o glavu, ima svoju obitelj, drži privatno privatnim, ima troje prekrasne djece i jako su sretni. Voljela bih u životu imati svoju obitelj - takvu. Glazbenu obitelj - kazala je Antonia Dora.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu