Obavijesti

Show

Komentari 51

Antonija Stupar: Ovoga puta muža neću istjerati iz rađaone

Antonija Stupar:  Ovoga puta muža neću istjerati iz rađaone
3

Zaštitno lice Eurojackpota prije drugog odlaska na rodiljski dopust izvukla je dobitnicu 131 mil. kuna. Raduje se ožujku kad njena obitelj iščekuje dolazak sina

VIDEO

Nastavlja se euforija oko Eurojackpota koja trese Hrvatsku otkako je Antonija Stupar Jurkin (32) sretnoj ženi iz Zagreba, bogatijoj za 131 milijun kuna, donijela sreću. Crvenokosa voditeljica u središtu je medijske pozornosti zbog izvlačenja sedam dobitnih brojeva na listiću koji su uplaćeni na internetu samo minutu prije isteka roka.

- Pomislila sam tisuću puta kako bi bilo lijepo da jackpot stigne i u Hrvatsku, pogotovo zato što su posljednji veliki iznosi otišli u Njemačku i Sloveniju. Presretna sam što nam se dogodio Eurojackpot, čisto da nam vrati vjeru da se ipak može nešto osvojiti i na igrama na sreću. Htjeli mi to priznati ili ne, ljudi su često skeptični. U smislu: ‘Ma nema šanse, sve je namješteno, nikad neće milijuni u Hrvatsku.’ Evo, ipak hoće i ipak se može. Ali potrebno je zaista jako puno sreće. Od srca čestitam našoj dobitnici! - govori Antonija. Sjeća se još jedne dame iz Lijepe Naše koja je lani osvojila milijunski dobitak.

'Uživala bih u svim svjetskim finim hotelima po tjedan dana'

Metkovka je, doduše, osvojila znatno manji iznos od ovoga, “samo” milijun kuna, ali upravo je ova igra na sreću motivirala i Antoniju da tu i tamo uplati listić.

- Prije Eurojackpota nikad nisam igrala igre na sreću. Sad igram redovito. Jedan listić uplatim ja, jedan suprug Ivan. Nismo bili baš neke posebne sreće, ali ne odustajemo. Nikad se ne zna - optimistična je voditeljica, koju je ovaj dobitak potaknuo na maštanje kako bi reagirala da sama osvoji jackpot.

- Prvo bih si dala tjedan-dva da prodišem i odahnem, da saberem misli. Onda bih krenula u ophodnju po bankama koja bi mi ponudila najbolju kamatu, zatim bih pokupovala sve što mi treba i ne treba i, naravno, sigurno bih organizirala put oko svijeta. Dala bih si oduška u finim hotelima u svakom gradu po tjedan dana. Prošla bih svaku državu svijeta. Ajme, kakva bi to uživancija bila.

Antoniji se smiješi jedan drukčiji, ali siguran dobitak već za dva mjeseca kad u njezinu obitelj stiže prinova. Rođenje sinčića u ožujku s velikim nestrpljenjem iščekuje cijela obitelj. Potkraj mjeseca zbog toga voditeljica odlazi na rodiljski dopust. 

'Trebam još srediti neke sitnice prije sinova dolaska'

- Dobro ću se naspavati, srediti sitnice po stanu, pripremiti sve za dolazak djeteta i čekati taj trenutak - govori RTL-ova zvijezda, čija se kćerkica Paola najviše veseli bratu, koji će se roditi samo mjesec dana nakon njezina trećeg rođendana.

- Oduševljena je! Svaki dan pita za bracu, kada će doći - smije se Antonija, koja je drugu trudnoću sjajno podnijela pa ne strahuje ni od porođaja. Jedino se nada da će, za razliku od prošloga puta, uz nju biti suprug Ivan Jurkin.

- Muža sam istjerala iz rađaonice u trenutku poroda kćerkice potpuno impulzivno, no moram priznati da ni sama nemam pojma kako ću se ovog puta osjećati.

Na malim ekranima zamijenit će je još jedna zgodna mama, Monika Kravić Mamić, koja preuzima njezinu voditeljsku ulogu u “Extra magazinu”, a tko će pomagati domaćim gledateljima u osvajanju nekog novog jackpota, još se taji...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)