Obavijesti

Show

Komentari 3

Areta Ćurković: Za ulogu sam stalno mazila svinje

Areta Ćurković: Za ulogu sam stalno mazila svinje
4

U filmu Dalibora Matanića “Kino Lika” hrabro je odglumila osamljenu djevojku, koja u očaju nastoji namamiti svinju da je seksualno zadovolji

VIDEO

Osječanki Areti Ćurković (35) uloga u “Kinu Lika” filmski je debi. U braku je deset godina i ima petogodišnjeg sina. Pripremajući predstave na studiju predškolskog odgoja, otkrila je svoj glumački talent. Na nagovor kolega prijavila se na audiciju u osječkom dječjem kazalištu, gdje je zaposlena 14 godina.

24SATA: Kako Vas je Dalibor Matanić odabrao za ulogu Olge?
Preporučio me Krešo Mikić. S njim sam igrala prvu profesionalnu predstavu. On je bio Don Quijote, a ja Sancho Pancha. Obožavam Krešu i kao glumca i kao kolegu. Veselila sam se snimanju s njim.

24SATA: Jeste li se plašili prihvatiti ulogu zbog skidanja i svinja?
Nekoliko dana sam razmišljala, a zatim odlučila: 'Idem u to, bez zadrške’. Imala sam povjerenje u Matanića. On je redatelj koji ne stavlja suvišne scene u film. Više sam se plašila kako ću se snaći pred kamerom jer to nikad prije nisam snimala.

24SATA: Kako je reagirao vaš suprug kad ste mu rekli za ulogu?
Podržao me, kao i cijela moja obitelj. Drago mi je da sam imala podršku, no ta odluka je bila moja i snimala bih film i bez te podrške. Moj suprug prvi je put film gledao na festivalu u Puli. Srdačno mi je čestitao nakon projekcije.

24SATA: Glumicama je nelagodno skidati se pred kamerama, a vi ste morali glumiti sa svinjama. Kako ste se pripremili za to?
Bila je to posljednja scena koju smo snimili. Zahvaljujući Dadi, ali i cijeloj ekipi, na snimanju sam se doista osjećala ugodno. Svaki dan odlazila sam do svinjca i mazila ih kako bih se sprijateljila s njima.

24SATA: Nije vas bilo strah da bi vas svinje mogle izgristi?
O tome sam razmišljala tek nakon snimanja. Srećom, scenu smo uspjeli snimiti iz prve. Kad sam legla, Bubi mi je prišao, a ostale dvije svinje su se okrenule i otišle. Zvuči smiješno, ali svinje su se ponašale kao da su uvježbale scenu.

24SATA: Jeste li dobili neku novu ulogu na filmu ili televiziji?
Imala sam manju ulogu u 'Odmori se, zalužio si’. U matičnom kazalištu igram Pepeljuginu zlu sestru, Maricu u 'Ivici i Marici’ i najljenijeg od tri praščića, onog koji gradi kućicu od slame.

BREŠANOV VUK I CRVENKA PICA
Beogradska glumica Nada Šargin u filmu “Nije kraj” glumi pornoglumicu Crvenku Picu. U scenama seksa, pa čak i u vožnji tramvajem po Beogradu, potpuno se razgolitila.
- Nada je već prije snimala filmove sa scenama seksa i bila je iskusnija nego ja. Pomagala mi je na snimanju da razbijem nelagodu - rekao je glumičin partner Ivan Herceg.

JELENA SE PONOSI SCENOM SEKSA
Jelena Veljača snimila je žestoku scenu seksa za krimi-seriju “Urota”. Bila je ponosna kako ju je odglumila. Sada se potpuno posvetila pisanju scenarija za sapunicu “Zakon ljubavi”, u kojoj je scenu seksa namijenila kolegici Dolores Lambaša.

MIRA FURLAN NIJE SE STIDJELA POKAZATI OBLINE
U “Ruskom mesu” Lukas Nola nije uspio nagovoriti glumice da se skinu. 1987. godine Mira Furlan bez ustručavanja se skinula u “Vučjaku”. Nova generacija glumica ponovno je smjela. Nataša Janjić (26) odvažno je snimila scenu seksa u srpskom filmu “Sveti Georgije ubiva aždahu”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

FOTO Na vjenčanju sina Roda Stewarta ova žena je ukrala svu pažnju: Pogledajte što je obukla
POZNATE BOJE

FOTO Na vjenčanju sina Roda Stewarta ova žena je ukrala svu pažnju: Pogledajte što je obukla

Ispred dubrovačke crkve fotografi su 'ulovili' damu, koja je odlučila odjenuti zanimljivu odjevnu kombinaciju

Pogledajte kako je Maja Šuput došla na pozornicu: 'A vani je zaista bio prolom oblaka danas'
PJEVALA U MEĐIMURJU

Pogledajte kako je Maja Šuput došla na pozornicu: 'A vani je zaista bio prolom oblaka danas'

Pljusak, blato, a pozornica je u šatoru... Maja Šuput naišla je na dobrog zaštitara koji joj je pomogao da dođe na binu, a da pritom ne uništi svoje cipele i outfit
VIDEO Bosa svekrva na svadbi u Dubrovniku: Za njom su 90-ih uzdisali, zaveo je Rod Stewart
LIJEPA RACHEL HUNTER

VIDEO Bosa svekrva na svadbi u Dubrovniku: Za njom su 90-ih uzdisali, zaveo je Rod Stewart

DUBROVNIK: Liam Stewart, sin legendarnog glazbenika Roda Stewarta i Rachel Hunter oženio se u petak u Dubrovniku. Iako je padala kiša, to nije omelo supermodel Hunter da uživa! U jednom je trenutku skinula i svoje štikle kako bi se što lakše popela na stepenice