Obavijesti

Show

Komentari 1

Arijana i Sarah bile su misice, a sad imaju drugu strast: 'Ljepota tu pomaže, ali nije presudna...'

Arijana i Sarah bile su misice, a sad imaju drugu strast: 'Ljepota tu pomaže, ali nije presudna...'
5

Arijana je nedavno predala krunu misice svojoj nasljednici i potpuno se prepustila svojoj strasti - poslu agentice

VIDEO

Sarah Ivanković i Arijana Podgajski uspješne su mlade žene koje su nakon osvajanja titule Miss Universe Hrvatske svoju karijeru nastavile u nekretninskom businessu u jednoj od najpoznatijih hrvatskih agencija, Eurovilla. Da nisu samo lijepe one su dokazale i svojim biografijama.

Bila je Miss Ekrana, a nakon što je prekinula s 24 godine starijim glumcem povukla se iz javnosti
Bila je Miss Ekrana, a nakon što je prekinula s 24 godine starijim glumcem povukla se iz javnosti

Sarah Ivanković, hrvatskoj je javnosti poznata od 2008. godine kada se na svjetskom izboru za Miss Universe plasirala u Top 15. Magistrica je ekonomije s poslijediplomskim studijem pripreme i provedbi EU projekata. Uz kontinuirani nadzor nad implementacijom zakonskih propisa te suradnju s institucijama nadležnim za pripremu i provedbu EU projekata, svjesna količine odgovornosti i povjerenja koji su nužni i neophodni kao kapitalni ulog potreban za zadovoljstvo klijenata,  govori nam kako je oduvijek znala da želi raditi u ovoj branši jer je to spoj svega onoga što je jako željela. '

- Biti agent za nekretnine u najvećoj agenciji za nekretnine u Hrvatskoj, nije posao koji zaboravljamo kad dođemo kući, on je dio nas. To je lifestyle - priča Sarah.  

Arijana je nedavno predala krunu missice svojoj nasljednici i potpuno se prepustila svojoj strasti - poslu agentice. Ova perspektivna studentica u svoje slobodno vrijeme aktivno proučava tržište nekretnina i svakodnevno prati  suvremene trendove te ih spaja s dosadašnjim iskustvom. Posao agenta za nekretnine sviđa joj se radi njegove dinamičnosti. 

- Ne sjedite u uredu već jurite s terena na teren. Također, svaka nekretnina i klijent su priča za sebe. Nema monotonije jer ni jedan dan nije isti, nikad ne znamo koga ćemo upoznati. U ovom poslu sam shvatila da agent nije samo posrednik već i da mora biti dobar psiholog kako bi shvatio što uistinu netko traži te da razumije ljude i usmjerava ih jer je proces kupnje ili prodaje nekretnine velika stvar koju prolazimo skupa sa svojim klijentima - govori Arijana.

Što im je najveći izazov?

- Uvjerila sam se kako ponekad klijenti ni sami nisu sigurni što zaista žele pa sam im, osluškujući temeljito njihove potrebe, stil života i način razmišljanja, pronašla nešto dijametralno suprotno od onoga što su opisivali i na kraju je to bio pun pogodak - kaže Sarah. 

Na području Zagreba je iznimno velika potražnja za novogradnjama, a zatim i za stanovima manjih površina no ove dvije ljepotice često i putuju.

- Putovanja su ljepši dio ovog posla, uživam putovati i mali odlazak izvan Zagreba za mene je pravi odmor. Tako spajam poslovno i privatno - veselo govori Arijana.

A koliko im ljepota i šarm pomažu u poslu?  

- Pregovaračke vještine, osjećaj sigurnosti i znanje primarni su faktori i zato su edukacije dio naše svakodnevice. Biti dio Eurovilla tima, odnosno raditi u najuspješnijoj agenciji je ulaznica koja otvara gotovo sva vrata - govori Sarah.

S tim se slaže i Arijana, koja se i dalje školuje jer smatra kako su  poznavanje materije i sama prezentacija uz praćenje svjetskih trendova najvažniji kada odlazite na sastanak s klijentom. Ljepota i šarm, ističu, pomažu u svim poslovima pa tako i u njihovom no zaista nisu presudni i nemaju veze s brzinom kupoprodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš