Obavijesti

Show

Komentari 4

Arsen se naljutio i spava kad god mu Senka dođe

Arsen se naljutio i spava kad god mu Senka dođe
6

Maja-Paola je ljuta na Mirelu jer je otkrila Stipi koliko joj je nedostajao. Arsen se požalio Senki da ga ignorira pa joj on onda vraća istom mjerom

VIDEO

Svaku večer kad sam iša leć, uvik sam isto mislio, da mi se vratit nazad, priznao je Stipe stanarima, koje je oduševio njegov i Vitin povratak.
- Da znaš koliko je Maja pričala o tebi - rekla je Tessa Stipi. On se nasmijao i rekao da je to već čuo od Mirele.
- Kak’ ću ja nju razbit, e - govorila je ljutita Maja-Paola kad joj je Tessa u sobi prepričala taj razgovor.
- Jako sam sretna što se vratio. Ali još ne mogu doć k sebi. Nije mi to to - nastavila je Maja-Paola. Arsen se požalio Senki da ga ignorira. Hladno joj je rekao da zato ni on na nju ne obraća pozornost, što je Senku zbunilo.
- Pari mi da su ti neki drugi zanimljiviji pa se ja ne želin mišat. Onda se pojaviš u mojoj posteji, onda ja ne znan ni šta je i onda ništa, samo spavam - objašnjavao je Arsen. Senka mu je rekla kako se ona trudi jer mu je sad došla.
- Pa došla si i ništa ne napraviš. Umjesto da dođeš i počneš nešta radit i onda da bude lipo sve - žalio se Arsen i dodao da ga stalno provocira “kad mu dođe s tom svojom guzom”. Stanari su počeli razmjenjivati dojmove o Mateji. Martina misli da je “skroz opičena”. Arsen je primijetio da bez šminke izgleda kao muško. Njemu, Maja-Paoli i Tessi baš i ne odgovara Matejina zezancija.

>>> SENKA LAGALI VITI O KREŠI
Je li istina da ti širiš priču o meni i Kreši, otvoreno je Vita pitala Senku. Senka se nasmijala i rekla kako joj je Krešo povjerio samo da želi napustiti kuću. Zatim je rekla kako joj je Krešo rekao da je bio s njom i samo spavao kod nje, ali ništa nije specificirao i ona to nikome nije rekla. 
- Drago mi je što smo to riješile. Sad je sve O.K. - spremno joj je povjerovala Vita.

>>> MAJA-PAOLA MORA DVORITI KREŠU
Majo, ujutro doručak! Nemoj da ne bude dobar, naredio je Krešo Maja-Paoli. Njih dvoje su se kladili hoće li se Stipe vratiti u kuću ili ne. Budući da je Maja izgubila, mora ga dvoriti tjedan dana.

>>> GORAN SE NAŠAO S MATEJOM
Tessa nije oduševljena “zlatnom stanarkom” Matejom. Ne sviđa joj se njezin smisao za humor. Goranu se Mateja jako sviđa i odmah joj se povjerio kako obožava porniće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'