Obavijesti

Show

Komentari 4

Ashley o kupnji kuće: Plakala sam svaki put zbog birokracije

Ashley o kupnji kuće: Plakala sam svaki put zbog birokracije
15

Razumijem hrvatski, ali još trebam učiti jezik. Kad sam kupovala kuću, plakala sam svaki put kad sam trebala nešto oko papira riješiti, ispričala je Colburn u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'

VIDEO

Ashley Colburn (33) proslavila se u showu 'Zvijezde pjevaju' kad je s mentorom Bojanom Jambrošićem (34) dospjela do finala. Titula najboljih izmakla im je za dlaku pa su tako statuu podignuli glumica Tara Thaller (22) i Dino Jelusić (27). 

POGLEDAJTE INTERVJU S ASHLEY: 

Pokretanje videa...

02:52

Iako je odrasla u San Diegu u južnoj Kaliforniji, Ashley se preselila u Istru u mjesto Brtonigla i, kako je ispričala u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', ondje uživa u životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U Istri imam mir, volim ja i Zagreb i Split, ali u Brtonigli mogu biti kreativna, montiram u miru. Imamo i more, a hrana je savršena - kaže. Dodala je i kako je upoznala gotovo sve stanovnike i da je sa susjedima u odličnim odnosima. U Americi je živjela s roditeljima, a kuća u kojoj boravi u Istri je prva koju je kupila. Priznala je da je zbog birokracije plakala.

- Razumijem hrvatski, ali još trebam učiti jezik. Kad sam kupovala kuću, plakala sam svaki put kad sam trebala nešto oko papira riješiti - rekla je. Ashley ima dva brata i sestru te dvoje nećaka. Roditelji su joj do sada pet puta bili u Hrvatskoj, a priča kako njeni prijatelji prije deset godina nisu imali pojma za Lijepu našu.

Zato sada znaju. Razloga je mnogo: odlični rezultati na brojnim sportskim natjecanjima, čisto more, ali i općenito dobro brendiranje zemlje. U ovom potonjem super je pomogla i Ashley svojim televizijskim showom "WOW Croatia" zbog kojeg je 2010. dobila Emmyja. 

Odlučila je 2011. snimiti sedam dokumentarnih serija o Hrvatskoj, svaka je trajala sat vremena i nazvala ih je 'Wonders of Croatia'. Sada, nakon što su milijuni pogledali njen rad, Ashley je odlučila na YouTube-u objavljivati i 'turističke videe'.

Pomaže svima koji planiraju posjetiti našu zemlju, otkriva im nepoznata mjesta i lokacije, predivne plaže na kojima se ne treba staviti ručnik u šest ujutro kako bi si rezervirao mjesto za taj dan, ali i odličnu gastronomsku ponudu raznih krajeva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje