Obavijesti

Show

Komentari 23

Ashton je prvi dečko s kojim se poljubila, a sada čekaju bebu

Ashton je prvi dečko s kojim se poljubila, a sada čekaju bebu
6

Mila Kunis upoznala je pet godina starijeg Kutchera kad je imala 15 godina. U hit seriji “Lude sedamdesete” igrali su par, no iza kamere se nisu mogli podnijeti...

VIDEO

Nakon 16 godina poznanstva i početne netrpeljivosti Ashton Kutcher (36) i Mila Kunis (30) shvatili su da su stvoreni jedno za drugo. Prije dvije godine započeli su ljubavnu vezu, ubrzo su se zaručili, a sada s velikim nestrpljenjem očekuju prvo dijete.

Iako su punih osam godina, od 1998. pa sve do 2006., glumili jedan od najslađih televizijskih ljubavnih parova - Jackie Burkhart i Michaela Kelsa u hit humorističnoj seriji “Lude sedamdesete”, nisu ni pomislili da će jednoga dana stati pred oltar i osnovati obitelj. Dapače, jedno vrijeme bili su sigurni da neće biti ni prijatelji, a kamoli bilo što više. Ipak, otkad je prije dvije godine Mila odlučila nazvati Ashtona i reći mu kako je tu ako treba što nakon rastave - par je nerazdvojan. Ashton i Mila svim silama trude se privatni život sačuvati od medija pa o ljubavi vrlo rijetko govore.

Iako to još ne žele potvrditi, par očekuje djevojčicu

Zaruke nisu potvrdili, ali ih nisu ni mogli sakriti nakon što je na Milinoj ruci zasjao veliki dijamantni prsten. Oboje za sada nisu komentirali proširenje njihove obitelji nego se vijest o tome proširila kad zgodna Mila više nije mogla skrivati rastući trudnički trbuščić, ali i neizmjernu sreću. Glumački par navodno je presretan zbog dolaska bebice, a pogotovo Ashton, koji, kako kažu njegovi prijatelji, ne može dočekati postati otac. Za sada mediji tvrde da par očekuje djevojčicu.

'S 15 sam bila preko ušiju zaljubljena u Ashtona'

Iako ne vole govoriti o svom odnosu u medijima, spremni su dobro se našaliti na vlastiti račun. Mnogi vjeruju da su svoju priču ispričali u epizodi serije “Dva i pol muškarca” u kojoj je Mila Kunis odigrala Vivian, mladu djevojku koja je na prvu očarala zgodnog milijardera Waldena Schmidta (Ashton Kutcher). Tako Vivan u razgovoru zaključuje da Walden zasigurno hoda samo sa zgodnim glumicama, a on joj proturječi tvrdeći da su one sve lude. Nakon kratke večere tijekom koje Walden komplimentira njezino lijepo ime i govori joj kako bi odlično izgledala u vjenčanici, Walden pada na koljena i prosi je. Mnogima baš tako zvuči i njihova romansa o kojoj trenutno bruji cijeli Hollywood.

Mila i Ashton upoznali su se prije 16 godina na snimanju humoristične serije “Lude sedamdesete” (1998.).

Tada 20-godišnji Ashton dobio je ulogu šašavog srednjoškolca Kelsa koji odrasta tijekom 1970-ih godina u Wisconsinu. Ulogu njegove djevojke Jackie dobila je 15-godišnja Mila. Mlada i lijepa glumica rođena je u Ukrajini, a u Los Angeles se s roditeljima preselila kad je imala samo sedam godina. Odmah je znala da želi biti glumica i serija “Lude sedamdesete” bila je sjajna prilika. U to vrijeme mladi i perspektivni Ashton bio je u vezi s današnjom zvijezdom serije “Momci s Madisona” January Jones, no to nije bio razlog da između njega i zgodne Mile ne zaiskri na prvu. Par se u seriji često morao strastveno ljubiti. Nekoliko godina poslije Mila je javno priznala da joj je prvi poljubac u životu bio s Ashtonom pred kamerama.

- Bila sam strašno nervozna i bilo mi je jako neugodno. Naime, tada sam bila preko ušiju zaljubljena u starijeg Ashtona, a on me ni najmanje nije doživljavao - otkrila je Mila, koja je u to vrijeme promovirala film “Crni labud”, u kojem je utjelovila balerinu Lily, suparnicu opsesivnoj plesačici Nini, koju igra izvrsna Natalie Portman. Uz mukotrpne plesne vježbe i čak deset kilograma manje, Mili je ova uloga donijela nominaciju za Zlatni globus.

'Imao sam leptiriće u trbuhu zbog poljupca s Milom'

Za razliku od Mile, koja je tvrdila da ju je uhvatila trema zbog prvog poljupca, on je uvjeren da je njemu bilo teže nego njoj.

- Mila je djelovala potpuno hladno, kao da je to učinila već stotinu puta. Ja sam bio taj koji je imao leptiriće u trbuhu. Odjednom je ispred mene stajala ta mala djevojka i ja sam je morao poljubiti. Imao sam živčani slom - ustvrdio je Ashton. Četiri godine od početka emitiranja “Lude sedamdesete” postale su hit, a glumačka ekipa slavna.

Sa slavom je stigao i interes za mlade glumce. Ashton je gotovo odmah dobio titulu jednog od najseksepilnijih glumaca na svijetu, u to je vrijeme “padao” na plavuše. Nakon kratke romanse s January, Kutcher je započeo vezu s glumicom i bivšim modelom Ashley Scott. No i ta mu je slatkica ubrzo dosadila pa ju je zamijenio još jednom holivudskom ljepoticom, Brittany Murphy, s kojom je 2003. godine snimio romantičnu komediju “Upravo vjenčani”. 

Ashton je kratko ljubovao s Brittany Murphy

Šest godina poslije, u 31. godini, Murphy je preminula od srčanog zastoja. Iako je s njom bio u kratkoj vezi, Ashton je bio silno tužan zbog njezine smrti.

- Uvijek ću pamtiti ono što je Brittany bila. Ona je bila jedna od onih žena koja bi ušla u prostoriju i istoga je trena osvijetlila svojom prisutnošću. Uvijek bi ona na partyju prva zaplesala i nije je bilo briga što su svi oko nje stajali - rekao je tada.

I dok je Kutcher koristio status seks-simbola kako bi šarmirao holivudske ljepotice, Mila je imala navodnu kratku vezu s Wilmerom Valderramom, kolegom iz “Ludih sedamdesetih”. Navodno su se ona i Ashton tada i posebno udaljili, a ona se zaljubila u Macaulaya Culkina. Ljubav između Mile i tri godine starije zvijezde popularnog serijala filmova “Sam u kući” rodila se 2002. Iako je Mila tad imala samo 19 godina, njihova je veza potrajala osam godina.

- O našoj vezi ne govorimo u medijima. Ponekad je teško intimu zadržati za sebe, no radije ću izaći u kafić koji je skriven kao rupa u zidu nego se pokazivati na javnim mjestima - rekla je Mila. No tada nije željela brak. Govorila je da joj brak nije važan, no da je sigurna da će jednom biti majka.

- To neće biti sad jer sam previše sebična da sve žrtvujem zbog djeteta, ali jednom kada dođe vrijeme za to, neću nužno biti u braku - tvrdila je tad. I dok se šuškalo da s Macaulayem planira vjenčanje, ona se fokusirala na karijeru, baš kao i Ashton. Ostvarila je brojne televizijske i filmske uloge u dramama, komedijama i trilerima, a Ashto se n uglavnom držao već provjerenog žanra - komedije. Početak 2003. Kutcheru je donio uspjeh na poslovnom i privatnom planu. 

U 16 godina stariju Demi zaljubio se na prvi pogled

U to vrijeme pokrenuo je MTV-jev show “Punk’d”, u kojem je na razne načine namještao kolegama, između ostalog i i Mili, koja je pokušavala djevojčici spasiti psa koji je na kraju bio lutka. Osim “Punk’d” Ashton je snimao hitove, poput psihološkog trilera “Domino efekt”. U to vrijeme na večeri sa zajedničkim prijateljima tada 25-godišnji Kutcher upoznao je 16 godina stariju Demi Moore, koja ga potpuno oborila s nogu. Nakon dvije godine strastvene veze pomalo neobičan holivudski par odlučio je ljubav okruniti brakom. U rujnu 2005. Ashton i Demi ispred 150 uzvanika u Kabala centru izmijenili su zavjete i postali bračni par. Godinu dana poslije “Lude sedamdesete” ukinute su nakon osam sezona, a kako tvrde filmaši, Ashton i Mila nisu mogli dočekati da prestanu surađivati. Iako su na prvi pogled osjetili kemiju, Mila i Kutcher na snimanju se nisu slagali i nisu mogli podnijeti to što rade zajedno.

- Stalno su podbadali jedan drugoga i ogovarali. Jedva su dočekali da se ne moraju družiti svaki dan na setu - ispričao je jedan od producenata serije. Ashtonu su u to vrijeme cvjetale ruže. Iako su mnogi sumnjali u tu vezu, razlika u godinama njihovoj ljubavi tad nije stajala na putu. Ipak, čini se da je roditeljstvo par ipak koštalo sreće. Naime, kako je Demi u vezu s Ashtonom ušla s tri kćeri: Rummer, Scout i Tallulah, koje je dobila u braku s glumcem Bruceom Willisom, njezina želja za majčinstvom i nije bila velika, a i imala je 41. godinu kad se zaljubila u Ashtona. U braku je glumac pak stvorio sjajan odnos s njezinim kćerkama te je bio uključen u njihov odgoj.

- Ima nešto jako privlačno u tome što naša treća djevojčica postaje samostalna. Otkad se sama može odvesti u školu, ja mogu u miru ujutro prošetati pse. To je jedna faza neovisnosti koju još nismo imali od početka naše veze. Sada imamo mogućnost provoditi vrijeme zajedno i raditi ono što dosad nismo mogli jer su u našoj vezi uvijek bila prisutna djeca - tvrdio je tada i dodao da se ne brine zbog Demina biološkog sata jer je ona “genetički frik”. Dijete u njihov brak nikada nije došlo, ali je stigla prevara. Dok je 2011. s Natalie Portman glumio u komediji “Samo seks”, mediji su špekulirali kako u stvarnom životu seks traži izvan kuće. Tabloidima se javila manekenka 22-godišnja Sara Leal, koja je tvrdila kako je provela noć sa slavnim glumcem i to na šestu godišnjicu njegova braka. Tvrdila je da ju je tada 33-godišnji glumac zaveo.

- Došao je do mene i bez pitanja me strastveno poljubio. Rekao mi je da on i Demi ne žive već neko vrijeme zajedno i ja sam mu vjerovala - rekla je tada Sara. Prevara je uzdrmala brak, no pokušavali su ga spasiti. Navodno su zbog toga nekoliko puta otišli u Indiju i potražili pomoć u Kabala centrima. No sav je trud pao u vodu kad je u studenom 2011. tada 49-godišnja Demi poslala priopćenje da je braku došao kraj.

- S velikom tugom i teška srca odlučila sam okončati brak s Ashtonom. Kao žena, majka i supruga imam određene vrijednosti koje smatram svetima i u tom sam duhu odlučila nastaviti sa svojim životom - poručila je tada. O njihovu prekidu oglasio se i Ashton, koji je na Twitteru napisao: “Brak je jedna od najtežih stvari u životu i ponekad, nažalost, propadne. Vrijeme koje sam proveo s Demi uvijek će mi biti među najljepšim uspomenama”. Iako se rastanak naizgled činio miran, ubrzo je prljava igra izašla na vidjelo. Punih godinu dana čekali su tko će prvi povući potez i predati papire za razvod. Krajem 2012. Ashtonu je dojadilo čekati pa je predao papire. Razvod je okončan tek u studenom 2013. Natezali su se oko podjele imovine. Iako i sama ima više od 150 milijuna dolara, Demi je željela Ashtonov novac. Pogotovo zato što je on, prihvativši ulogu u “Dva i pol muškarca” postao najplaćeniji glumac na televiziji, sa 750.000 dolara po epizodi. Naposljetku su postigli sporazum, a Ashton je dao gotovo polovicu bogatstva. Oboje su različito doživjeli rastavu. Dok je Demi mijenjala partnere i upuštala se u kratke ljubavne afere, Ashton je utjehu pronašao u zagrljaju Mile Kunis, koja ga je, čuvši da se Ashton rastaje, nazvala i ponudila mu pomoć.

- Ashton mi se povjerio da mu je Mila oduvijek bila privlačna, ali ga je živciralo što je s Culkinom i nije mogao ništa poduzeti. Zato su se i svađali - ispričao je prijatelj para. Nakon poziva počeli su se družiti, zajedno večerati, kupovati, a ubrzo su počeli i zajedno putovati.

'Učinit ću sve da moja i Milina veza ostane samo naša'

U rujnu 2012., mjesec dana nakon što su se prisno družili na partyju, paparazzi su ih uhvatili kako se strastveno ljube u njujorškom Central parku. Krajem 2012., kad više nisu mogli poricati vezu, Ashton i Mila otputovali su kod njezinih roditelja u Iowu. Već tada je, kako tvrde njihovi prijatelji, Kutcher zamolio njezina oca Marka za ruku njegove kćerke.

- Želio je da njezini roditelji znaju da misli ozbiljno s njom i da je unatoč glasinama dobar dečko - tvrdi njegov prijatelj. Nekoliko mjeseci poslije Kutcher je kleknuo i zaprosio je. U veljači 2013. Mila je ponosno pokazivala zaručnički prsten, no planove za vjenčanje ne žele otkriti u javnosti.

- Na teži način sam naučio koliko je privatnost važna. Činim i činit ću sve u mojoj moći da ova vezu bude samo naša - rekao je Ashton. No sad više ljubav ne skrivaju. Pogotovo otkako su saznali da će postati roditelji. Stalno se grle i ljube u javnosti, a Ashton je Milu nedavno odveo svojima. Iako je nepisano pravilo da ljubavne veze između kolega u Hollywoodu uglavnom propadaju, čini se da bi Ashton i Mila mogli biti iznimka. Barem ako je suditi po trenutnoj sreći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski