Show

Komentari 60

Ashton Kutcher i Mila Kunis ne kupaju djecu redovito: 'Nema potrebe ako nisu vidno prljavi'

Ashton Kutcher i Mila Kunis ne kupaju djecu redovito: 'Nema potrebe ako nisu vidno prljavi'

Glumački par nedavno je priznao kako svoju djecu ne vole kupati, niti da su to ikada prakticirali u prekomjernim količinama. Tvrde da će im sapun isušiti kožu pa ih peru samo kad se vidi da su prljavi

Glumci Mila Kunis (37) i Ashton Kutcher (43) nedavno su tijekom razgovora s voditeljima podcasta Armchair Expert podijelili higijenske navike svoje obitelji, prenosi DailyMail.

Ashton i Mila su roditelji dvoje djece, kćeri Wyatt (6) i sina Dimitrija (4). Par je priznao kako vrlo rijetko kupaju svoju djecu, a onda i kad ih kupaju, izbjegavaju sapun ili išta slično, kako im se ne bi isušila koža.

- Ako vidiš da su prljavi, operi ih. U protivnom nema potrebe - izjavio je Ashton.

Kunis, koja je rođena u Ukrajinskoj Sovjetskoj Socijalističkoj Republici, rekla je kako je njeno djetinjstvo utjecalo na nju.

- Kad sam odrastala nismo imali tople vode pa se nisam ni puno tuširala - priznala je glumica.

Rekli su kako se takav pristup tuširanju ne odnosi samo na njihovu djecu, već i na njih same. Ashton je rekao da svaki dan pere samo 'pazuhe i međunožje' i da koristi samo sapun. Mila je rekla da također pere samo ono 'nužno'.

- Imam naviku umiti se nakon što vježbam kako bih se riješio soli - rekao je Kutcher, a Mila je dodala kako se ona umiva dva puta dnevno.

EXCLUSIVE: Mila Kunis and Ashton Kutcher out in Los Angeles buying some flowers