Obavijesti

Show

Komentari 70

Atomic Dance Factory: Pokazali smo što možemo

Atomic Dance Factory: Pokazali smo što možemo
16

Glasovima gledatelja u finale je prošla plesna skupina Atomic Dance Factory. Gradonačelnik Vinkovaca priprema feštu za Deborah i Marijana

VIDEO

Očekivali smo to. Pripremali smo se mjesec i pol dana nakon što smo čuli da idemo dalje. Imamo vrlo jaku konkurenciju i to nam dodatno daje motivaciju, kazao je Saša Krnetić. Koreograf skupine Atomic Dance Factory ispričao je kako su za nastup namjerno izabrali drugačiju pjesmu, onu grupe Linkin Park. Žele pokazati da se mogu prilagoditi.
- Vrlo nam je važno da kroz ples ispričamo priču. Već smo se dogovorili što ćemo u finalu, ali neka to još ostane tajna - dodao je Krnetić. Uz njih, u finalu je i plesni par Deborah i Marijan. Oni su otplesali nekoliko plesova, a Nina Badrić i Franka Batelić djevojčici su pjesmom čestitali rođendan.
- Prekrasna simbioza dvoje plesača. Čestitam - kazao je Merlić, kojeg je zanimalo kako komuniciraju na podiju budući da je Marijan nagluh. Deborah je kazala kako su povezani.
- Vježbamo svaki dan, a profesori nas čak puštaju ranije iz škole - kazala je Deborah. Gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić organizirao je autobus za navijače Deborah i Marijana. Pobrinuo se za hranu te najavio feštu u Vinkovcima, na čemu mu se djevojčica zahvalila.

"NISAM TUŽNA, SVE JE TO ZABAVA"
Mirta Krsnik (11) iz Pazina kaže kako se u show prijavila isključivo radi zabave. U finale nije prošla. Kaže kako nije mogla vježbati jer je bila bolesna.
- Čestitam ti, Mirta. Bila si i bolja nego na audiciji - pohvalila ju je nakon nastupa Nina Badrić, koja smatra da Mirtu čeka obećavajuća pjevačka karijera.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina