Obavijesti

Show

Komentari 9

Atraktivna Talijanka 'začinit' će 'Larin izbor': Upoznajte Auru

Atraktivna Talijanka 'začinit' će 'Larin izbor': Upoznajte Auru
6

U seriji će glumiti Azru, strastvenu i vrckastu romsku plesačicu koja privlači pažnju svojim karakterom i reagira srcem, a ne glavom. Ulogu je dobio i Branimir Popović

VIDEO

Aura Lorenzetti talijanska je glumica i manekenka koju će gledatelji imati prilike vidjeti u epizodnoj ulozi u seriji 'Larin izbor'. Glumit će Azru, strastvenu i vrckastu romsku plesačicu. Azra privlači pažnju svojim karakterom i reagira srcem, a ne glavom. Pripadnica je plemena koje će imati veliku ulogu u spašavanju Karmen od muškarca kojemu je  obećana za ženu. Lorenzetti je rođena u Bologni i svojim seksipilom često privlači pažnju talijanske javnosti. 

Ova rasna ljepotica sudjelovala je u talijanskom reality showu 'Otok slavnih', u kojem je sudjelovala i Nina morić, te glumila u dva filma, 'Bar Sport' i 'Albakiara'. Uloga u 'Larinom izboru' nije joj prva u nekoj hrvatskoj seriji. Hrvati su je već imali priliku upoznati u seriji 'Hitna 94'. 

Bivši ministar kao zavodnik u 'Larinom izboru'

Ovog četvrtka gledatelji će upoznati i novog glavnog lika druge sezone, Šimuna Santinija. Njega jglumi crnogorski glumac Branimir Popović koji je od 2000. do 2003. bio ministar kulture u Vladi Crne Gore, a bio je i ravnatelj Crnogorskog narodnog kazališta. 

Popović je rođen 1967. godine u Podgorici, a za svoj rad dobio je više nagrada i priznanja. Glumio je i u filmu 'Parada' te u crnogorskoj seriji 'Budva se pjeni na obali od mora' gdje je imao glavnu ulogu. 

Njegov lik u 'Larinom izboru' je privlačan i vitalan muškarac. Uzima ono što želi bez pitanja i nije navikao na odbijanje. Nije on taj koji traži žene, već one traže njega. Iako projicira sliku nemilosrdnog bogataša, negdje duboko Šimun bi se volio skrasiti i imati veliku obitelj sa ženom koju voli. Naravno, to nikad ne bi priznao. U njemu je ipak preživio umjetnik kojeg još uvijek može opčiniti ljepota i upravo zato on kao da je posvetio cijeli svoj život gomilanju estetskih trofeja, kako ženskih, tako i umjetničkih, ne bi li ubio u sebi i najmanju osjetljivost i ranjivost. Potječe iz siromašne obitelji, bio je mlada nada hrvatskog slikarstva, no susret s Nelom skrenuo ga je s predviđenog puta. Ogorčen zbog Neline izdaje, Šimun je zanemario svoj slikarski talent te se upustio u trgovanje umjetninama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija