Obavijesti

Show

Komentari 0

Aurora Taviani je uvjerena da Cesare laže da nije bio na rijeci

Aurora Taviani je uvjerena da Cesare laže da nije bio na rijeci
4

Cesare potvrdi Aurorine sumnje: bio je ondje one noći i vidio kako netko gura Amedeov auto niz liticu. I tada mu izleti ime počinitelja: Edoardo. Ona je shrvana

VIDEO

Edoardo Monforte otkrije da je osoba koja mu je još od noći ubojstva pisala anonimna pisma Cesare Sommariva, koji je vidio kako Edoardo gura Amedeov auto niz liticu i sada ga ucjenjuje. No Edoardo podrugljivo daje do znanja Cesareu da je i njegov sin Andrea bio te noći ondje i da mu je pristao pomoći za veliku sumu novca. Očajan, Cesare odustaje od ucjene, a kada ga Aurora – koja i sama istražuje nesreću – pita je li što vidio u noći Amedeove nesreće, Cesare žestoko odbija išta reći. 

Aurora Taviani je uvjerena da Cesare Sommariva laže da nije bio na rijeci i da stoga nije ništa vidio one noći kad je Amedeo Torre poginuo u nesreći. Pa ga ode posjetiti u kućicu za kampiranje kako bi mu postavila još neka pitanja. Ovaj put Cesare potvrdi Aurorine sumnje: bio je ondje one noći i vidio kako netko gura Amedeov auto niz liticu. I tada mu izleti ime počinitelja: Edoardo. Aurora je shrvana. 

Odmah nazove Alessandra i kaže mu što je doznala. No Alessandro, koji je na izložbi vina, ne želi ništa čuti o tome. Srdit je što se ona bavi istragom i nije mu jasno zašto Aurora nije s njim. No tada se, kao naručena, pojavljuje Veronica. Šarmantna je i zagonetna, a sve kako bi njezin plan uspio: želi Alessandra razdvojiti od Aurore i preoteti joj ga. Kako bi stekla njegovu naklonost, Veronica obeća Alessandru da će mu pomoći da postane predsjednik udruge proizvođača vina u Villalbi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor