Obavijesti

Show

Komentari 54

Ava: 'Ljubomora je najveće zlo, ja mladima mogu biti primjer...'

Ava: 'Ljubomora je najveće zlo, ja mladima mogu biti primjer...'
12

Ne volim se hvaliti, ali jadno je kad čitam komentare da su mi slike ružne... izvolite vi nešto nacrtati. Grafika mi nije jača strana, iako većina kaže da je lakše nego tehnika ulja na platnu, napisala je Karabatić

VIDEO

Osim što je voditeljica, spisateljica, slikarica, blogerica, glumica, manekenka, pjevačica, sportska novinarka i televizijska urednica, Ava Karabatić (30) odnedavno pratiteljima dijeli i psihološke savjete. Po struci je diplomirana profesorica latinskog i talijanskog, a školovala se i za farmaceutskog tehničara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

- Mnogi me pitaju jesam li ponosna na sebe i jesam li primjer mladima... Naravno da jesam! Osoba koja je imala sve petice i koja je radi uspjeha u srednjoj školi dobila stipendiju za filozofski fakultet u Zadru, osoba za koju govore da nikad nije radila fizičke poslove iako malo njih zna da sam radila u staračkom domu što podrazumijeva brigu o starijim ljudima, okretanje i mijenjanje pelena - napisala je na društvenim mrežama samouvjerena Ava pa nastavila:

- Za džeparac sam zarađivala isključivo od davanja instrukcija što i danas radim kad imam vremena. Slikarstvo koje je u meni rođeno neću ni opisivati jer to je stvarno talent. Ne volim se hvaliti, ali jadno je kad čitam komentare da su mi slike ružne i tako dalje. izvolite vi nešto nacrtati. Grafika mi nije jača strana, iako većina kaže da je lakše nego tehnika ulja na platnu. Naravno kod mene sve ide obrnuto.

- Ne volim se pravdati jer pravo i pravda se ne poklapaju. Jadna je osoba koja mi je išla smjestiti na tako ružan način samo zato što sam mu bila konkurencija u jednom reality programu (više u mojoj autobiografiji). Ljubomora je najveće zlo, ali opet ponavljam ja nikog ne mrzim, jednostavno nemam to u sebi. Sve izjave kao da bi srušila crkvu su velike laži. A ja ovim putem želim zahvaliti svima koji me podržavate i pratite moj rad od početka pa čak i hejterima jer sam skužila da su oni najveći fanovi. Oni najviše gledaju i prate moj život tako da se i njima puno zahvaljujem i šaljem pusice - zaključila je Ava.

Ava se skinula gola: 'Zašto bi žene krile svoja savršena tijela'
Ava se skinula gola: 'Zašto bi žene krile svoja savršena tijela'

Karabatić sebe smatra 'živim afrodizijakom', a svaki dan obavezno popije jednu čašu vina koja, kako kaže, itekako povećava seksualnu želju. 

- Afrodizijak je jedan veliki porok, ali to ne mora značiti da je nešto loše. Što je to kada ti se podigne seksualna želja, kada vodiš ljubav, kada osjetiš kontrakciju mišića? To su sve poroci, nisu samo kocka, cigarete i alkohol - rekla nam je nedavno Ava i priznala da joj je seks jedna od najvažnijih karika u vezi.

Privatni album/24sata

- Pričamo o nečemu što je bitno kako ne bi došlo do razvoda i prevara. Vođenje ljubavi je jako važno. Kada me pitaju koliko mi je strast bitna, bitna je 85 posto - priznala je.

S obzirom na to da je aktivna na društvenim mrežama, nedavno je svojim obožavateljima najavila da će se samo za njih 'skinuti do gole kože i onda golišavu fotografiju objaviti na Instagramu. Pola sata ranije maloljetne pratitelje čak je pozvala da je otprate kako ne bi gledali 'nedozvoljene' fotografije. Ipak, od golih fotografija na kraju nije bilo ništa, a sve je objasnila na svom blogu. 

Ava zeznula fanove: 'Nikad ne bih pokazala intimne dijelove...'
Ava zeznula fanove: 'Nikad ne bih pokazala intimne dijelove...'

- Zar ste stvarno mislili da ću objaviti golu fotografiju? Nikad u životu ne bih javno objavila svoje intimne dijelove bez stikera. Uvijek se dovodi u pitanje moral, ali što je zapravo moral. Ja bih za sebe rekla da pripadam u skupini u kojoj je moralno ono što je za mene prihvatljivo, dok neprihvatljivo prokazuje kao nešto nemoralno, praveći se da za takvu razdiobu postoje kriteriji viši od skupnih (ili samo hegemoni) interesa pojedine skupine. Želim objasniti da moral nije nešto što ima svoju definiciju jer svaki pojedinac shvaća drukčije taj pojam - napisala je ljutita Karabatić.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SAMI SEBI BITNI: Ovi horoskopski znakovi su najsebičniji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'