Obavijesti

Show

Komentari 36

Ava nije upoznala Severinu jer je do nje bilo teško doći

Ava nije upoznala Severinu jer je do nje bilo teško doći
8

To što navečer izlazi s roditeljima u klubove Avi uopće nije čudno. Kaže da oni nisu toliko puno stariji te da se odlično razumiju i rado druže

VIDEO

U diskoteku u Primošten došla sam kao posebna gošća pa zato nisam pjevala. Htjela sam uživati, a ne raditi, kazala je studentica latinskog i talijanskog. Ava Karabatić (22) u Aurori je s dečkom Špirom (24) i tatom Ivicom (45) gledala Severinin (38) nastup.
- Nisam je na kraju upoznala niti se fotografirala s njom jer bilo je teško doći do nje. Nisam je htjela ni ometati, znam ja kako je to kad netko ima koncert pa ga želi perfekcionistički odraditi - ispričala nam je Ava i dodala kako joj je Severina lijepa jer mijenja stilove odijevanja.
- Nekad je u kratkoj haljini, nekad u dugoj. To mi se baš sviđa jer je primjereno za nju - govori. Tvrdi da joj je Seve nekad zgodnija na fotografijama, a nekad ljepša uživo. Oduševio ju je njezin, kako kaže, komičan nastup na bini.
- Špiro nije bio oduševljen Severinom. Njemu je najzgodnija njegova Ava. Mi smo se složili da nam je najljepša Angelina Jolie - otkriva Ava i dodaje kako su joj mnogi dali kompliment da s tamnim tenom izgleda poput Venezuelke.
- Nadam se da ću sljedeći put imati više sreće i upoznati Seve - kaže.

SEVE: NIKAD SE NISAM ŽURILA PRED OLTAR
Osjećam se sretno, zaštićeno i voljeno. Jako sam zaljubljena. Fascinira me njegova lakoća postojanja i način na koji podnosi sve što se zbiva oko mene, raznježila se pjevačica govoreći o zaručniku Slavku Šainoviću (41), prenosi srpski Alo. Seve je dodala da nije dobar primjer djevojkama kad je riječ o udaji. Da je imala više sreće, kaže, udala bi se prije. Kaže da do sad nije žurila pred oltar jer nisu bili pravi muškarci pored nje. Osim za Slavka, bila je zaručena još tri puta.


AVA POVELA MAMU, TATU I DEČKA NA KONCERT SEVERINE
Subotnjim koncertom Severina je zaokružila deset godina redovitog nastupanja u primoštenskom klubu Aurora. Iako su fanovi znali da Seve sredinom srpnja svake godine nastupa u Aurori, na ovom koncertu se nije tražilo mjesto više. Poluprazan je bio čak i VIP salon, gdje su dominirale 'farmerice' Đana Apostolska i Sabina Čedić. Bile su glavne sve dok nije došla Ava Karabatić (22) sa svojom svitom. Uz zaručnika Špira Miličića (25) i nekoliko prijatelja na koncert je dovela čak i mamu i tatu.
- Nije nikakvo čudo da izlazim s mamom i tatom. Nisu puno stariji od mene, odlično se razumjemo i rado se družimo, čak i na ovakvim noćnim izlascima - rekla je Ava.
Roditelji su je prije Sevinog koncetra pratili i na modnoj reviji u Trogiru, gdje je Ava nosila kreacije svoje prijateljice Olgice Pink. U Auroru je došla pod ruku s Olgicom i nosila je njenu haljinu, u kojoj je rado pozirala našem fotoreporteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'