Obavijesti

Show

Komentari 6

Azelma i Ismet u borbi za titulu 'Superpara': U braku su već 15 godina, on je bio prvak u boksu

Azelma i Ismet u borbi za titulu 'Superpara': U braku su već 15 godina, on je bio prvak u boksu
5

Bračni par jedan je od natjecatelja nove sezone showa, a unatoč brojnim problemima, uspijeli su ostati zajedno. Drugi par, Anamarija i Filip, zajedno su htjeli ići u vojsku, a upoznali su se u klubu u kojem su trenirali

VIDEO

Na male ekrane uskoro stiže 'Superpar', a ovu su druga dva para koja će gledatelji ispred malih ekrana moći pratiti. Ovaj zabavni show vodit će Enis Bešlagić (48).

POGLEDAJTE VIDEO:

AZELMA I ISMET ŽERIĆ

Azelma (35) i Ismet (33) Žerić dolaze iz Bihaća, u braku su petnaest godina i imaju dvoje djece od 14 i 16 godina. Azelma trenutačno radi kao spremačica u centru za socijalni rad, a Ismet je po zanimanju bravar i povremeno odlazi na nekoliko mjeseci raditi u Njemačku. Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvome mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem, što ponekad dovodi do razmirica među njima tako da Azelma vodi glavnu riječ kada je u pitanju vođenje kućanstva.

Ismet je bio iskusan sportaš koji je više puta bio prvak Bosne i Hercegovine u boksu pa je zbog turnira dosta putovao. Otvoreno kažu da im u životu često nije sve išlo po planu; od života s njegovom obitelji do financijskih i bračnih problema.

Oni su rekorderi showova. Hana bila u 'Savršenom' i 'Zadruzi', a Milko nakon 'Večere' želi ljubav
Oni su rekorderi showova. Hana bila u 'Savršenom' i 'Zadruzi', a Milko nakon 'Večere' želi ljubav

Ipak, uspjeli su sve prebroditi i upravo zbog svega toga što su zajedno proživjeli, vjeruju da su super par. Komunikativni su, imaju izvrstan smisao za humor, a Ismet će dati sve od sebe kako bi uspio u svakom zadatku i pobijedio za svoju Azelmu. 

ANAMARIJA I FILIP DUMIĆ

Premda je uvriježeno mišljenje da se suprotnosti privlače, Anamarija (25) i Filip (25) Dumić iz mjesta Jakovlje potvrđuju tvrdnju da sličnosti među karakterima vezu održavaju snažnom. Naime, oboje su željeli ići u vojsku tako da se Filip dobrovoljno prijavio za služenje vojnog roka, no Anamarijini roditelji nisu blagonaklono gledali na to tako da je ona naposljetku upisala policijsku akademiju i specijalizirala se u području kriminalistike.

No kad je završila fakultet, razočarana sustavom, počela je raditi u službi za korisnike, a imaju i privatan biznis - uz pomoć roditelja i supruga počela se baviti organizacijom vjenčanja na vlastitom imaju, gdje su organizirali i svoje vjenčanje, a Filip radi i kao vozač. Oboje su sportski tipovi i vole izazove, a upoznali su se u klubu, gdje su oboje trenirali nešto slično tajlandskom boksu. Anamarija je često dobivala Filipa za sparing partnera, no on je tada nije štedio pa joj u početku nije bio nimalo drag, a sada već pet mjeseci sretno žive u braku kod njezine obitelji. Njihova se malena obitelj nedavno povećala kad je Filip od svoje supruge dobio psa na dar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine