Show

Komentari 135

Bačićka raspametila fanove: Vizažistica je dirala po grudima

Bačićka raspametila fanove: Vizažistica je dirala po grudima

Na svom TikTok profilu već ima 59 tisuća pratitelja s kojima svakodnevno dijeli šaljive videosnimke, a ne nedostaje ni onih na kojima ponosno pokazuje svoje proslavljenje atribute

Atraktivna splitska pjevačica Lidija Bačić (35) definitivno zna kako isprovocirati stotine tisuća pratitelja na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mjesecima unazad objavljivala je fotografije sa snimanja za novi kalendar na Instagramu, a nedavno je odlučila postati i TikTokerica. 

Na svom profilu već ima 59 tisuća pratitelja s kojima svakodnevno dijeli šaljive videosnimke, a ne nedostaje ni onih na kojima ponosno pokazuje svoje proslavljenje atribute. 

No posljednja snimka sa snimanja zagolicala je maštu vjernim obožavateljima. Lidija je ovaj put u oskudnom kupaćem kostimu pozirala ispred ogledala dok joj je vizažistica duge crne kose rukama nanosila sjaj po grudima i trbuhu. 

- Nakon make upa, na kožu se pred snimanje dodaje malo sjaja - napisala je Lidija u opisu videosnimke. Brojni pratitelji oduševljeno su komentirali kako bi rado mijenjali mjesto s vizažisticom. 

- Blago joj se. Gdje se mogu prijaviti za taj posao? Lidija, nema zgodnije mačke - samo su neki od komentara. 

POGLEDAJTE INTERVJU S LIDIJOM BAČIĆ:

Najčitaniji članci