Obavijesti

Show

Komentari 75

Bacila se tati Miši u zagrljaj i ljubila ga u glavu, svi zaplakali

Bacila se tati Miši u zagrljaj i ljubila ga u glavu, svi zaplakali
11

Mišo je sjedio u publici sa suprugom Lidijom i nije mogao suspregnuti suze, a posebno ga je ganula izvedba njegove kćeri Ivane Kovač koja mu je posvetila pjesmu 'Noćas ćemo zemlji ko materi reći'

VIDEO

Druga večer 59. Splitskog festivala bila je posvećena velikom glazbeniku Miši Kovaču (77), a Prokurative su bile ispunjene emocijama brojnih pjevača koji su nastupili u njegovu čast. 

Retrospektivna večer nazvana 'Split pjeva Mišu' okupila je Klapu More iz Šibenika, Branka Medaka (30), Alena Nižetića (47), Petra Dragojevića (39), Đorđu Peruzovića (79), Miu Dimšić (26), Vladu Kalembera (66), Klapu Rišpet, Giuliana (46), Jolu (47), Gorana Karan (55), Dražena Zečića (51) i Mladena Grdovića (60).

Mišo koji je sjedio u publici sa suprugom Lidijom nije mogao spregnuti suze. Grdović se pridružio Miši u publici i zajedno s glazbenikom otpjevao pjesmu 'Proplakat će zora', a Karan mu je posvetio legendarnu pjesmu 'Poljubi zemlju'.

- Mišo, fala ti za sve ove godine. Fala care. Fala legendo - poručio mu je Karan. Ipak, bujicu emocija izazvala je njegova kći Ivana Kovač koja je ocu otpjevala pjesmu skladbu 'Noćas ćemo zemlji ko materi reći', a zatim krenula prema Miši koji je sjedio u prvom redu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:15

- Fala ti ćaća na svemu - poručila mu je Ivana nakon čega su se otac i kći počeli grliti i plakati. Video je na društvenim mrežama objavio voditelj Dalibor Petko

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:10

- Tko se ne bi na ovo rasplakao? - komentirao je Petko, a obožavatelji u publici nisu mogli sakriti emocije. Za kraj večeri na pozornicu se popeo i sam Mišo, a zatim su svi zajedno u publici zapjevali 'Dalmacija u mom oku'. 

- Nitko i nikada ne može slomit Dalmaciju. Uvijek će biti Split, Šibenik, Zadar, Dubrovnik...Ako se bude tko busao protiv Dalmacije, mi ćemo ga protjerat u Slavoniju - poručio je Mišo koji je na glazbenoj sceni još od davne 1964. godine. Hrvatska diskografska udruga uručila mu je plaketu za 20 milijuna prodanih nosača zvuka. 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu