Obavijesti

Show

Komentari 0

Baden-Baden, Popsimonova i Biciklić na slavlju Kultivatora

Baden-Baden, Popsimonova i Biciklić na slavlju Kultivatora
1

Baden-Baden, Popsimonova, Bore Balboa & High5 i Biciklić će uveličati u petak 30. svibnja Kultivatorov rođendan, koji će proslaviti u Tvornici. Ulaznice su u prodaji

VIDEO

Proslava drugog rođendana glazbenog lifestyle portala Kultivator održat će se u Tvornici kulture u petak 30. svibnja uz nastupe Baden-Badena, Popsimonove, Bore Balboe & High5, Biciklića te, naravno, DJ-a slavljeničke ekipe.

U posljednjih godinu i pol dana tulumi Kultivatora su postali trademark klupskog programa u Malom pogonu Tvornice, redovno popunjenog kapaciteta. Ovim povodom igru je valjalo podići na razinu više pa su angažirali izvođače koji predstavljaju ono ponajbolje što se događa na domaćoj sceni, neovisno o žanrovima, a o čemu su se svo ovo vrijeme trudili pisati i izvještavati. 

Kultivator predstavlja već dobro poznatu i etabliranih grupu stručnjaka i eminentnih imena hrvatske kritičarsko-kužerske scene, čiji trnoviti put seže od 2010. i kaljenja po različitim glazbenim blogovima. U međuvremenu su izvjestan broj bendova poslali u kategoriju besmrtnih, određenima pri beskompromisnom obavljanju svoje svete dužnosti stali na žulj, dok se inozemni junaci nerijetko bore s google translateom i prevode ih na više kontinenata.

Rođendanski tulum svirkom će uveličati:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BADEN-BADENBaden-Baden je vokalno-instrumentalni kolektiv koji balansira između garažnog ludila, electropopa i destruktivnog industrial. Prije malo više od godinu dana su rasprodali Mali pogon Tvornice kulture i podigli prašinu koja se još nije slegla te su s razlogom headlineri ovog rođendanskog tuluma.

POPSIMONOVAPopsimonova je aktivna u glazbenoj underground sceni od 2006. kao suosnivač elektro benda Dekolaž. Nakon raspada Dekolaža 2008. a počinje svoj solo projekt te izvodi live actove u kojima koristi laptop, synth i vokal. Njezinom glazbom dominira tamna marširajuća elektronika inspirirana elektronskom školom osamdesetih, gdje se ponajviše osjeti utjecaj DAF i Suicide. Prvi solo uradak "Obrisi" našao se na kompilaciji Enfant Terrible, Radio Resistance, nakon čega je uslijedio EP za belgijski Romance Moderne te njen prvi solo vinyl za nizozemski Gooiland Elektro label.

BORE BALBOAMladi hiphoper u kratkom roku je postao bard po nekima posrnule scene. Prateći Lil B-jeve postulate bratske ljubavi radi najrealniji lažni hip hop, u slobodno vrijeme radi znakove nepostojećih bandi rukama, fingira pucnje iz pištolja i pomaže ljudima u domu za stare i nemoćne. Na stageu će mu se pridružiti mladi trap gospodari High5. Nedavno su izbacili svoj prvi EP „Triestri“, a nezaboravan je bio njihov nastup u Tvornici gdje su kao predgrupa Prti Bee Gee-ju izdivljali i učinili da cijeli klub vrišti njihova imena.

BICIKLIĆ Joj! pank bend osnovan sasvim slučajno za vrijeme opijanja na tulumu veterana KSFF-a u noći sa 9. na 10. 3. 2012. godine. Prva proba odrađena je 4 dana kasnije kod Hogara, a već idući petak, 16. ožujka prva snimka s probe snimana mobitelom doživljava premijeru u eteru Radio Studenta. Joj! pank kao podvrsta panka vezuje se isključivo za Biciklić - riječ je o svojevrsnom mixu melodičnog HC-a i Oi!-a s hitoidnim refrenima i bizarno besmislenim tekstovima. Biciklić se vraća na mjesto zločina, gdje je prije 3 mjeseca potpuno demolirao rasprodani Mali pogon. 

Nakon koncertnog programa afterparty uz Kultivator DJ's potrajat će tradicionalno do fajrunta.

Ulaznice u preprodaji iznose 25 kn, dok će na ulazu trebati izdvojiti 30 kn. Ulaz na afterparty je od 1.00h i za to će vam trebati 15kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

sustav Entrio.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje