Show

Komentari 94

Badrić pokazala vitku liniju, a fanovi ju ne prepoznaju: 'Nemoj koristiti aplikacije za sužavanje'

Badrić pokazala vitku liniju, a fanovi ju ne prepoznaju: 'Nemoj koristiti aplikacije za sužavanje'

Je l' me ne'ko tražio? Pitao za mene, napisala je Badrić u opisu fotografije na kojoj pozira u dugoj crvenoj haljini koje posebno ističe njezin dekolte

Pjevačica Nina Badrić (48) izazvala je burne reakcije kada je prije nekoliko mjeseci videoporukom zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No mjere su i dalje na snazi pa je pjevačica odlučila slobodno vrijeme iskoristiti za rad na svojoj figuri. Brojni pratitelji primijetili su kako je pjevačica dotjerala liniju koju sada redovito pokazuje pozirajući za fotografije na društvenim mrežama. 

I dok neki komentiraju kako Nina nikada nije izgledala bolje, drugi pišu kako treba prestati koristiti aplikacije za sužavanje tijela i uljepšavanje lica.

 

- Je l' me ne'ko tražio? Pitao za mene - napisala je Badrić u opisu fotografije na kojoj pozira u dugoj crvenoj haljini koje posebno ističe njezin dekolte. Kombinaciju je upotpunila crvenim štiklama, a prorez na haljini dodatno je naglasio vitke noge. 

Podsjetimo, Badrić je krajem srpnja istaknula kako od njezinog posla ne živi samo ona, već najmanje 15 obitelji te kako su mnogi glazbenici u posljednjih nekoliko mjeseci ostali gladni. 

Nina je u proljeće imala prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a svega nekoliko dana kasnije, sve je stalo. Poručila je kako pjevanje za nju nije hobi već odgovornost.

 

 

Najčitaniji članci