Obavijesti

Show

Komentari 28

Bago po prvi put izbore ne vodi iz studija: U samoizolaciji je

Bago po prvi put izbore ne vodi iz studija: U samoizolaciji je
5

Iskusni politički novinar lokalne izbore prisiljen je pratiti iz svog dnevnog boravka, kaže kako će je to izazov. Dosad je gledatelje vodio kroz rezultate čak 30 izbora

VIDEO

Politički novinar i poznati voditelj Mislav Bago (48) trebao je kao i prijašnjih izbora, komentirati i analizirati tijek lokalnih izbora u studiju Nove TV. Nažalost, ove godine zbog propisane samoizolacije Bago će se kolegicama Ivani Brkić Tomljenović i Sabini Tandari Knezović, umjesto iz studija, pridružiti iz dnevnog boravka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Imovinske kartice kandidata za gradonačelnika Zagreba 02:42

Bago je iskustvo u političkom novinarstvu stekao na HRT-u, prije nego se prebacio u redakciju Nove TV. Ovo je prvi od gotovo 30 različitih izbora, koje neće analizirati u tipičnom okruženju. 

- Nestvarno, čudno, izolirano, ali samo ovaj put - komentirao je i obećao Bago na Dnevniku Nove TV, gdje se također pridružio iz doma. Rekao je kako će mu ovo biti najneobičniji izbori do sada, ali da će preživjeti i to.

Danijel Berković/Pixsell

Pandemija je utjecala na posao svih novinara te su razgovori uživo i odlasci na teren drastično smanjeni.

- Život online ili putem Zooma nije za mene, ali shvatio sam to kao svojevrstan izazov - rekao je Bago. Prilagodio se najbolje što je mogao i probao zadržati što je moguće iz 'starog' vremena, kojem se nada da će se uskoro biti moguće vratiti.

 

Popularni voditelj poznat je po svojim oštrim i direktnim pitanjima, pa će njegova analiza lokalnih izbora zasigurno biti zanimljiva. Ove godine, unatoč svim preprekama koje je izazvala korona, bio je nominiran za nagradu Večernjakove ruže u kategoriji TV osobe godine.

- Moj posao je postavljati pitanja i biti uporan u dobivanju odgovora - rekao je Bago za svoj posao, koji opisuje i kao "čuvar istine".

Danijel Berković/Pixsell

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu