Show

Komentari 28

Bago po prvi put izbore ne vodi iz studija: U samoizolaciji je

Bago po prvi put izbore ne vodi iz studija: U samoizolaciji je

Iskusni politički novinar lokalne izbore prisiljen je pratiti iz svog dnevnog boravka, kaže kako će je to izazov. Dosad je gledatelje vodio kroz rezultate čak 30 izbora

Politički novinar i poznati voditelj Mislav Bago (48) trebao je kao i prijašnjih izbora, komentirati i analizirati tijek lokalnih izbora u studiju Nove TV. Nažalost, ove godine zbog propisane samoizolacije Bago će se kolegicama Ivani Brkić Tomljenović i Sabini Tandari Knezović, umjesto iz studija, pridružiti iz dnevnog boravka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bago je iskustvo u političkom novinarstvu stekao na HRT-u, prije nego se prebacio u redakciju Nove TV. Ovo je prvi od gotovo 30 različitih izbora, koje neće analizirati u tipičnom okruženju. 

- Nestvarno, čudno, izolirano, ali samo ovaj put - komentirao je i obećao Bago na Dnevniku Nove TV, gdje se također pridružio iz doma. Rekao je kako će mu ovo biti najneobičniji izbori do sada, ali da će preživjeti i to.

Danijel Berković/Pixsell

Pandemija je utjecala na posao svih novinara te su razgovori uživo i odlasci na teren drastično smanjeni.

- Život online ili putem Zooma nije za mene, ali shvatio sam to kao svojevrstan izazov - rekao je Bago. Prilagodio se najbolje što je mogao i probao zadržati što je moguće iz 'starog' vremena, kojem se nada da će se uskoro biti moguće vratiti.

 

Popularni voditelj poznat je po svojim oštrim i direktnim pitanjima, pa će njegova analiza lokalnih izbora zasigurno biti zanimljiva. Ove godine, unatoč svim preprekama koje je izazvala korona, bio je nominiran za nagradu Večernjakove ruže u kategoriji TV osobe godine.

- Moj posao je postavljati pitanja i biti uporan u dobivanju odgovora - rekao je Bago za svoj posao, koji opisuje i kao "čuvar istine".

Danijel Berković/Pixsell

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

Najčitaniji članci