Show

Komentari 51

Bahra iz 'Ljubav je na selu' će dobiti zube: Jako sam sretna jer ću imati novi, lijepi osmijeh...

Bahra iz 'Ljubav je na selu' će dobiti zube: Jako sam sretna jer ću imati novi, lijepi osmijeh...

Želim imati osmijeh lijepi, jer držim do sebe, uredna sam i želim pokazati pojedinim ljudima koji su smijali se i izrugivali pa da može i moj biti osmijeh na licu prisutan, rekla je Bahra

Bahra Zahirović, kandidatkinja emisije 'Ljubav je na selu' koja je osvojila srca gledatelja u 12. i 13. sezoni, nakon će dobiti novi osmijeh otkriva RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Bahra se pred kamerama RTL Exkluziva uputila u ordinaciju gdje će dobiti nove zube.

- Ja sam sretna što sam se ovdje našla, što sam došla ovdje u ordinaciju. Osjećam da je sad to vrijeme došlo da se mogu pojaviti i da riješim te zube i da bude nova Bahra i novi osmijeh na ustima- rekla je uzbuđena Bahra. 

Prva stanica prema novom osmijehu je bila rendgen zubi.

- Želim imati osmijeh lijepi, jer držim do sebe, uredna sam i želim pokazati pojedinim ljudima koji su smijali se i izrugivali pa da može i moj biti osmijeh na licu prisutan, a ne samo njihovo nedostojno ruganje- kaže Bahra, koja se boji zubara, no kako je u stručnim rukama, veseli se novim susretima sa zubaricom koja će joj napraviti dostojan osmijeh!

Naime, Bahri su zubi stradali tijekom trudnoća, a sada je vrijeme da ih sredi. U drugom posjetu ordinacije slijedi joj brušenje preostalih zuba, nakon kojega slijedi proba krunica, a dva tjedna poslije Bahra će imati u potpunosti novi osmijeh.