Obavijesti

Show

Komentari 0

Bajkeri Meri i Davor otkrivaju nam: Završila sam u rodilištu dva sata nakon našeg vjenčanja

Bajkeri Meri i Davor otkrivaju nam: Završila sam u rodilištu dva sata nakon našeg vjenčanja
6

Naša ljubavna priča je poput one Romea i Julije, kažu supružnici iz ‘Superpara’

VIDEO

Superpar je bio izazov koji sam priželjkivao od prve epizode. Imali smo jednu tešku situaciju s našom unukom u kojoj je ona pokazala da je veliki borac i naš hrabri lavić koji je pobijedio u toj bitki, tako da sam želio ući u show, pobijediti i tu pobjedu posvetiti njoj, otkrio nam je Davor Andročec (51), kandidat RTL-ova showa "Superpar".

Izazov je bio težak za Davora i Meri, a neki parovi prepustili se nježnostima: Puse, ruže i svijeće
Izazov je bio težak za Davora i Meri, a neki parovi prepustili se nježnostima: Puse, ruže i svijeće

Davor i supruga Meri (50) u braku su već 29 godina, a upoznali su se u studentskom domu. Žive u Staroj Gradiški. Davor trenutačno obavlja usluge prijevoza prilikom selidbe, a Meri je nezaposlena učiteljica koja se bavi kućanskim poslovima.

Sok od koprive

- Naša ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, na balkonu moje sobe u osječkom domu. Vratio sam se s vikend-dopusta od kuće i ponio sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uvjeri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario - prisjetio se Davor njihova upoznavanja.

Meri i Davor imaju četvero djece, najmlađe ima 13 godina, te su ponosni baka i djed dvoje unučadi. Kod supruge ga je na prvu privukla njezina osobnost, a tvrdi kako je odlična majka i baka.

- Bez obzira na to što navijam za Hajduk od malih nogu, kod supruge su me prvo privukli njena osobnost, njen dalmatinski temperament, ne trebam naglašavati da su Dalmatinke najlipše žene na svitu, ali s godinama provedenim skupa moram reći da je ona prvenstveno jedan veliki prijatelj, odlična majka i savršena baka, super baka! Njena dobrota i razumijevanje su, mogu slobodno reći, beskonačni - priznao je Davor.

Imao je dosta teško djetinjstvo. Ostao je bez oca još dok je bio beba, a jako je zahvalan baki koja se brinula o njemu i starijem bratu.

Teško djetinjstvo

- Moje djetinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motociklu kad sam imao samo šest mjeseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmjerno zahvalan jer je od mene i brata uspjela napraviti prave ljude - rekao je Davor.

Meri i Davor su strastveni bajkeri, a Meri nam je otkrila i kako se ta ljubav počela rano razvijati.

- Ljubav prema motociklima pojavila se još od tinejdžerskih dana u mom rodnom Splitu. Čak i moje zamišljeno vjenčanje sam planirala na motociklu u starkama uz defile motora po gradu. Nisam ni sanjala da na drugom dijelu Hrvatske postoji dječak koji isto tako voli motocikle od svoje 13. godine. Sudbina nas je spojila, nažalost, vihor rata ne dozvoljava da si ispunimo mladenačke snove, ali nikad nije kasno - rekla je Meri.

Svih ovih godina, otkad su se upoznali, Meri pamti puno lijepih iznenađenja od Davora, a jedno joj je ipak najviše ostalo u sjećanju.

- Meni osobno najdraži je onaj iz školskih dana, dok smo bili u Osijeku, tijekom mog sata matematike, odjednom se u moj razred ušetao Davor te je pred cijelim razredom i profesorom izjavio: 'Ne znam zašto, ali ja volim ovu djevojku' - prisjetila se Meri.

Davor je otišao u vojsku, a trudna Meri ga je čekala. Nakon njegova povratka vjenčali su se i na isti dan dobili prvo dijete.

- Vjenčanje nam je bilo nezaboravno. Samo dva sata nakon braka ja odlazim u rodilište. Tako da smo u samo nekoliko sati postali supružnici i roditelji naše prve djevojčice. Naš sretan datum je 24. lipanj, koji danas slavimo, i to troduplo. Naše vjenčanje, rođendan naše kćeri i isto tako i njeno vjenčanje, jer se i ona udala na taj datum - rekla je Meri.

storyeditor/2023-04-27/Meri_i_Davor-1__4_.jpg

Tajna uspješnog braka

Meri smatra da je za uspješan brak najbitnije uzajamno poštovanje, no katkad dođe i do razmirica koje ona i Davor rješavaju razgovorom.

- Razmirice isključivo rješavamo razgovorom. Mada nekad Davor nema volje za razgovor i u takvim situacijama on sjeda na motocikl da se malo ispuše. Ipak, na kraju sjednemo, porazgovaramo i, što je najbitnije, ispričavamo se jedno drugome ako smo bili grubi na riječima - priznala je Meri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...