Obavijesti

Show

Komentari 106

Baka i tata 'naribali' Harryja: Njega nije sram i uopće ne žali

Baka i tata 'naribali' Harryja: Njega nije sram i uopće ne žali
10

Nakon što su slike golog princa Harryja preplavile internet kraljica Elizabeta II. i princ Charles pozvali su ga na red. Priznao je da se zbog svega osjeća malo tupavo

VIDEO

Prvi veći šok svojoj baki, kraljici Elizabeti II, (86) i ocu, princu Charlesu (63) priuštio je kad je s 20 godina odjenuo nacističku uniformu i u njoj otišao na zabavu. Sljedeći potez bilo je priznanje da tu i tamo zapali džoint jer mu je, eto, marihuana zanimljiva i sviđa mu se njen opuštajuć efekt. 

Princa Harryja (27) puno su puta fotografirali 'mrtvog' pijanog u noćnim klubovima. Kući je uvijek išao s drugom nepoznatom plavušom koja mu se te večeri baš svidjela. Sve je to kraljevska obitelj pripisivala mladosti i ludosti, privremenom buntu protiv načina života koji je morao prihvatiti, no posljednji Harryjev potez sve ih je šokirao. 

Prvi put u povijesti Britanije - sramota

Podsjetimo, U hotelu u Las Vegasu princ Harry tulumario je s prijateljima i nepoznatim djevojkama koje su pokupili u kasinu hotela. Zabavljali su se u apartmanu koji je Harryja stajao 48.500 kuna po noćenju. Princ se skinuo do kraja i pozirao. Na jednoj fotografiji svoj 'muški ponos' sakriva rukama, a na drugoj se gol pritišće uz stražnjicu nepoznatoj djevojci, koja je također gola, i grli je. Fotografije su se pojavile na internetu i obišle svijet. Vidjeli su ih milijuni.

- Ovo je prvi put u povijesti Britanije da je član kraljevske obitelji napravio nešto tako sramotno. Dio krivnje svakako snose i njegovi tjelohranitelji koji su zakazali u obavljanu svoje dužnosti. Zaista loše - kaže laburist Stephen Pound.

Charles britanskim medijima prijetio tužbama

Kraljica je poludjela kad je vidjela unuka što radi. Njegov otac britanskim je medijima zaprijetio najgadnijim tužbama ako objave fotografije. Objavu 'fotki' stoga su izbjegli, ali su o Harryjevom tulumarenju itekako izvještavali. 

- Charlesovi odvjetnici prijetili su tužbama svim medijima u Velikoj Britaniji. Inzistiraju na tome da bi objavljivanje fotografija bilo zadiranje u prinčevu privatnost jer su snimljene u njegovom apartmanu, ne na javnoj površini pa je stoga logično da se opustio i mislio kako može raditi što želi - piše britanski Daily Mail. 

Kontaktirali su bivšeg glasnogovornika kraljevske obitelji Dickieja Arbitera koji im je rekao da Harry samo čeka da napravi neku glupost te da ga ne bi trebali ostavljati samog bez nadzora. 

'Ne žali zbog toga što je učinio niti ga je sram '

Razvratni princ morao je prekinuti s tulumarenjem i vratiti se kući gdje su ga baka i tata pošteno 'naribali'. 

- Nije da žali zbog toga što je učinio niti ga je sram. Ipak, osjeća se malo tupavo - kaže prinčev prijatelj. Dodaje kako se Harry samo htio malo 'ispuhati' te da je to što je radio samo njegova stvar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge