Obavijesti

Show

Komentari 10

Baka Marija i Ante u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nisu oduševili mlincima, moraju u novi duel

Baka Marija i Ante u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nisu oduševili mlincima, moraju u novi duel
7

Pečeni odojak i paprike punjene mlincima te palačinke s marelicama i preljevom od čokolade bila je ponuda Marije i Ante, koja nije očarala žiri. Za svoje jelo dobili su samo 14 bodova

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na svojim radnim jedinicama natjecatelji su najprije vidjeli zvona, a ispod njih - mlince.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:26

- Ključna namirnica su mlinci koje morate uklopiti u glavno jelo s prilogom. Imate 75 minuta, a ako dobro iskoristite namirnicu, Spar će vam dati i poklon-bon. Također, za prljavu radnu jedinicu oduzet ćemo vam bod - rekao je Špiček kandidatima.

Nakon što su počeli kuhati, Marijana je kandidatima obznanila da imaju još jedan zadatak, odnosno 'stres-test', koji traži da naprave termički obrađeni desert. Najednom je nastala panika jer nitko nije očekivao da će morati još nešto kuhati pa su  brže-bolje svi otrčali u Spar tržnicu po namirnice.

Iako je većina kandidata bila smirena, misleći da imaju dovoljno vremena, iznenadni zadatak ih je potpuno izuo iz cipela i razbudio. Baka Marija ipak se nije dala smesti pa je, bez obzira na mikser, odlučila ručno zamutiti tijesto za palačinke.

Loš dan za Antu i Mariju, žiri im dao dvojke i trojke: 'Zaboravit ćemo ovo, na granici jestivosti'
Loš dan za Antu i Mariju, žiri im dao dvojke i trojke: 'Zaboravit ćemo ovo, na granici jestivosti'

U šetnji žirija između radnih jedinica Špiček je Anti i Mariji dao savjet kako da bolje ispeku svinjetinu.

- Ja u pećnici odojka nikada ne okrećem. Koža je dignuta prema gore i samo podlijevam jer će inače biti gumena koža. U pećnici pojačajte temperaturu da bude hrskava korica - objasnio im je Špiček.

Prije ocjenjivanja Pažanin je rekao da su Ivana i Juan te Ante i Danilo odmah u startu ostali bez boda zbog nečistih radnih jedinica.

Prve su pred žiri došle Ana i Sandra, vidno zabrinute da im se meso nije dobro ispeklo. Djevojke su za desert odlučile napraviti crumble od jabuka. Špiček je prijateljicama pohvalio svinjska rebarca, kao i kolač, jedino nije bio zadovoljan s mlincima. Željka je, pak, rekla da se meso moglo bolje speći, a jednako je mislio i Ivan. Špiček je okrenuo osam, Željka sedam, a Pažanin šest – ukupno 21 bod.

Ante i Danilo bili su sljedeći na redu, a uz otkoštenu piletinu punjenu mlincima za desert su napravili čokoladne keksiće. Špiček je bio zadovoljan glavnim jelom, a bili su i Željka i Pažanin.

- Jako su to dobro odradili, i okusom i prezentacijski - zaključio je Pažanin. Željka je okrenula osmicu, Pažanin također, a Špiček je ispisao sedmicu – ukupno 23 boda.

Pažaninu 'nije sjeo' sirovi luk, a natjecatelj mu se opravdao: 'Moja punica to tako radi'
Pažaninu 'nije sjeo' sirovi luk, a natjecatelj mu se opravdao: 'Moja punica to tako radi'

Pečeni odojak i paprike punjene mlincima te palačinke s marelicama i preljevom od čokolade bila je ponuda Marije i Ante.

- Meso se trebalo još peći, a ni ovo s mlincima nije uspješno - rekao je Pažanin. Pažanin im je dao četiri, a Špiček pet kao i Željka – ukupno 14 bodova.

Petra i Dalibor donijeli su svoja jela – mesnu roladu i mlince te mascarpone na lješnjacima i orasima.

- Nedostaje mi svježine u desertu - rekao je Špiček. Željka nije bila previše oduševljena njihovim glavnim jelom, ali Pažaninu su se jako svidjeli mlinci. Špiček je okrenuo sedmicu, Željka također sedmicu, baš kao i Pažanin – ukupno 21 bod.

Večer mlinaca zatvorili su Ivana i Juan, koji su uz glavno jelo napravili za desert mascarpone s mintom, a s kojom nisu bili sretni ni Pažanin, ni Željka dok se Špičeku jako svidio Juanov desert. Željka je okrenula sedam, Pažanin isto, a Špiček osam – ukupno 22 boda.

Ivani i Juanu tri desetke, žiri nije mogao prestati jesti: Koliko je ovo dobro, baš fantastično!
Ivani i Juanu tri desetke, žiri nije mogao prestati jesti: Koliko je ovo dobro, baš fantastično!

Danilo i Ante osvojili su poklon-bon od Spara jer je žiri zaključio da su imali najbolji kreativni iskorak s mlincima, a dečki su završili i prvi na bodovnoj tablici iako su Petra i Dalibor ukupno prvi sa 63 boda.

Antu i Danila stanje na tablici neće spasiti pa sutra odlaze u duel s Marijom i Antom. Tko odlazi kući, a tko ima šanse za finale, gledatelji će saznati u 21 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin