Show

Komentari 0

Balaševićeva kći odgovorila na napad sugrađanke: 'Njegove riječi nadživjet će i tebe i mene'

Balaševićeva kći odgovorila na napad sugrađanke: 'Njegove riječi nadživjet će i tebe i mene'

Lajkovi su važniji od istine kako kaže stara poslovica, i nikom ništa... Nit Balaševići zahtijevaju, nit će biti hotel, nit je na kraju krajeva bitno što će biti u stvarnom svijetu, dokle god ti društvene mreže omogućuju da se osjećaš važno

Najstarija kći pokojnog glazbenika Đorđa BalaševićaJovana Lola Balašević nedavno je odgovorila hejterima koji zamjeraju glazbenikovoj obitelji jer su nakon njegove smrti pokušali sankcionirati ljude koji bez dozvole pokušavaju na neki način koristiti Balaševićeva djela. Danas su obitelj ponovno napali i to zbog gradnje muzeja koji će biti posvećen novosadskom kantautoru. Ovaj put im je odgovorila Balaševićeva mlađa kći, Jelena Boba Balašević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Projekt Atelje snova, predstavljen je na deveti rođendan Balaševićeve unuke Simone, a na natječaju je pobijedio arhitektonski ured iz Ljubljane. No, neki Novosađani nisu sretni zbog gradnje muzeja pa su krenule brojne kritike, optužbe i nagađanja na društvenim mrežama. 

- Balaševići zahtijevaju da muzej treba planirati tako da omogući da objekt sadrži trgovinu i kafeteriju s 11 soba za smještaj. Muzej-kafić-hotel. Kakvo skrnavljenje onakvog djela  - napisala je jedna Novosađanka na Twitteru, na što je Beba brzo reagirala.

- Sjećate se možda slučajno onog mog zaključka da je Twitter jedno zeznuto mjesto jer ti stvori iluziju da si previše važan? Okačiš svoj selfi s crnim cvikama, cigaretom među prstima (obavezno) i rukom ispod brade kao da si u najmanju ruku kandidat za Nobelovu nagradu za književnost i lajkovi pršte - započela je Beba.

- Ksenija, moja sugrađanka, napiše apsolutnu glupost i izmišljotinu, jer lajkovi su važniji od istine kako kaže stara poslovica, i nikom ništa... Nit Balaševići zahtijevaju, nit će biti hotel, nit je na kraju krajeva bitno što će biti u stvarnom svijetu, dokle god ti društvene mreže omogućuju da se osjećaš važno... -  poručila je pa se obratila tviterašici.

- Draga Ksenija, čitala si o sebi i svom suprugu laži. Nije ti bilo pravo. Smatrala si da je to jedna ružna potreba ljudske prirode. I ja to smatram. Odoli tome. I najvažnije od svega ne brini o Đoletovom djelu. Njegove riječi nadživjet će i tebe i mene i mnoge koji isto kao ti sad, a ja nekad, smatramo da su naše riječi na Twitteru jaaaako važne -  poručila je Beba te dodala da joj je ovo podsjetnik zašto je otišla s Twittera.

Najčitaniji članci