Show

Komentari 4

Lola Balašević odbrusila svima koji zamjeraju obitelji: 'Jedan od najpokradenijih autora'

Lola Balašević odbrusila svima koji zamjeraju obitelji: 'Jedan od najpokradenijih autora'

Razumijem i potrebu obitelji da naplati gdje može i koliko može. Ali ne razumijem tu vrstu rigidnosti, zastrašivanja, bahatosti - obratio se jednom prilikom Balaševićevoj obitelji književnik Stefan Simić

Jovana Lola Balašević, najstarija kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, na Instagramu je objavila isječak očevog intervjua iz 2017. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je napravila kao odgovor svima onima koji zamjeraju glazbenikovoj obitelji jer su nakon njegove smrti pokušali sankcionirati ljude koji bez dozvole pokušavaju na neki način koristiti Balaševićeva djela.

- Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo 'Oficijelni Balašević', tako da više ništa neće moći da se 'okači' bez dozvole moje porodice, isto kao što nitko neće moći ni da se okači o nas... - piše u screenshotu Balaševićevih riječi iz 2017. godine koje je Jovana preuzela iz Dalmacije Danas.

U komentarima je od brojnih pratitelja dobila samo podršku.

- Meni i mnogima je velika čast i privilegija sto smo živjeli i živimo u njegovom vremenu, što smo dijelili zajedno sa njim sreću i tugu pa su mi njegovi nekako i moji. Podrška obitelji Balašević - pisalo je tako u jednom komentaru.

- Đoletov rad pratim od samog početka i odgovorno tvrdim da je jedan od najpokradenijih autora na ovim prostorima. Obitelj je samo nastavila njegovu borbu da se na pravi način sačuvaju vrijednosti te velike kulturne baštine i vjerujem da će u tome ustrajati. Ne radi se ni o kakvim zabranama, već o tome da se neke stvari dovedu u red i postave na svoje mjesto i da se bar za početak netko od njih pita za nešto. Nama koji vas volimo sve je jasno i jednostavno. Onima koji vas ne razumiju, a nazivaju sebe fanovima, ne treba ništa ni objašnjavati. Promašili su folder - nizali su se komentari podrške.

Najčitaniji članci