Show

Komentari 25

Baldwin sreću pronašao s 26 godina mlađom, zajedno imaju šestero djece: 'Oni su mi sve'

Baldwin sreću pronašao s 26 godina mlađom, zajedno imaju šestero djece: 'Oni su mi sve'

Holivudski glumac nedavno je bio na meti kritičara zbog laži svoje supruge Hilarije. Lažirala je španjolski naglasak i nasljeđe zbog čega su supružnici bili pod povećalom

Američki glumac, književnik, producent i komičar Alec Baldwin danas slavi 63. rođendan, a u mladosti je bio jedan od najprivlačnijih muškaraca Hollywooda, stoga nije ni čudo da je često lomio srca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim braka sa Kim Basinger (67) koji je završio gadnom rastavom, Alec je ljubovao i sa 'Charlotte' iz 'Sex i grada', Kristin Davis (56), a trenutačno je u braku sa 26 godina mlađom suprugom Hilarijom Thomas Baldwin (37).

Alec, koji je i sam iz mnogobrojne obitelji, ima sedmero djece. Prvu kćer Ireland dobio je sa Kim, a medijske stupce punili su njegovi ispadi radi kojih sada žali. Rekao je Ireland, koja je tada imala samo 11 godina, da je 'bezobrazna, nepromišljena mala svinja' jer mu se nije javila na telefon kada ju je nazvao.

Kasnije je Alec oženio instruktoricu joge Hilariju Thomas, koju su nedavno optužili da je lažirala španjolski naglasak i nasljeđe. Ona se, navode strani mediji, predstavljala kao Španjolka, iako je zapravo rođena u Bostonu, odakle su joj i roditelji.

Foto: Instagram

Piše se i kako je promijenila ime. Zapravo se ne zove Hilaria, nego Hillary Hayward-Thomas. Kao njezin najsmješniji trenutak navodi se isječak iz emisije 'Today', gdje je pričala španjolskim naglaskom i pretvarala se da ne zna određene riječi iz engleskog jezika, premda je odrasla u Massachusettsu.

Alec i Hilarija zajedno imaju petero djece, a to su: Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (4), Romeo (2), šestomjesečni Eduardo, a u ožujku ove godine par je preko surogat majke dočekao i svoje šesto dijete, kćer Maríu Lucíu Victoriju, pišu strani mediji. Rođena je samo pet mjeseci nakon što je Hilaria u rujnu rodila sina Eduarda.

Najčitaniji članci