Obavijesti

Show

Komentari 5

Alec Baldwin bijesan, trol mu sprda novorođenu kći: Je*eno začepi i gledaj svoja posla!

Alec Baldwin bijesan, trol mu sprda novorođenu kći: Je*eno začepi i gledaj svoja posla!
5

Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti, napisao je pratitelj pa je glumcu prekipjelo

Glumac Alec Baldwin (62) i njegova supruga Hilaria (37) nedavno su iznenadili viješću da su dobili šesto zajedničko dijete, a Hilaria je sada otkrila spol i ime bebe. 

New York Philharmonic Red Carpet Arrivals - New York

- Tako smo zaljubljeni u našu kćer Luciju. Baš kao i tvoja braća i sestre, ti si ostvarenje našeg sna - napisala je u opis fotografije bebe.

Strani mediji pišu da je par dobio dijete dobio preko surogat majke, a neki nagađaju i da su ju posvojili.

Alec Baldwin (62) dobio sedmo dijete samo šest mjeseci nakon što mu je supruga rodila sina...
Alec Baldwin (62) dobio sedmo dijete samo šest mjeseci nakon što mu je supruga rodila sina...

Vijest je iznenadila fanove s obzirom na to da su supružnici dobili sina Eduarda prije svega šest mjeseci, a nisu ni pričali o tome da čekaju još jedno dijete.

American Museum of Natural History 2019 Gala - New York

- Tko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je prije šest mjeseci. Ako ste dobili dijete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dijete posvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti! - napisao je jedan obožavatelj, na što mu je Alec odgovorio: 'Je*eno začepi i gledaj svoja posla', piše People.

U svakom slučaju, golupčići koji od ranije imaju četiri sina i jednu kćer sada su bogatiji za još jednog člana obitelji. Inače, glumac ima i kćer Ireland (25) koju je dobio s bivšom suprugom, glumicom Kim Basinger (67).