Obavijesti

Show

Komentari 1

Baldwin tvrdi da je oslobođen krivnje za smrt snimateljice

Baldwin tvrdi da je oslobođen krivnje za smrt snimateljice
6

Izjava Baldwinovog odvjetničkog tima stigla je samo nekoliko sati nakon što su dužnosnici Ureda za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu odredili maksimalnu kaznu producentima vesterna

VIDEO

Nakon što je produkcija zadužena za film 'Rust', u kojemu je glavnu ulogu trebao imati Alec Baldwin (64), kažnjena sa 136.793 dolara (što je oko 954 tisuće kuna) zbog incidenta na snimanju, na društvenim mrežama oglasio se i glumčev odvjetnički tim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hilaria Baldwin VIDEO

U objavi koju su podijelili na njegovom službenom Instagram profilu tvrde da je Baldwin oslobođen krivnje zbog smrti snimateljice Halyne Hutchins, koju je slučajno usmrtio na setu, a osim toga i ranio redatelja Joela Souzu (48) 21. listopada prošle godine.

Izjava tima stigla je samo nekoliko sati nakon što su dužnosnici Ureda za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu odredili maksimalnu kaznu producentima vesterna. 

Tvrtka mora platiti kaznu zbog smrti žene na setu Baldwinovog filma: 'Ovo je velik propust'
Tvrtka mora platiti kaznu zbog smrti žene na setu Baldwinovog filma: 'Ovo je velik propust'

Iako je i Baldwin bio producent, u objavi su istaknuli odlomak iz službenih dokumenata istrage, u kojem piše da je bio uključen u scenarij i casting, ali ne u sigurnosne procedure. 

- Zahvalni smo Uredu za rad i sigurnost Novog Meksika što je istražio ovu stvar. Cijenimo to što izvješće oslobađa gospodina Baldwina, jasno dajući do znanja da je pištolj sadržavao samo lažne metke. Osim toga, izvješće priznaje da je ovlaštenje g. Baldwina u produkciji filma bilo ograničeno samo na odobravanje promjena u scenariju i kreativni casting. Gospodin Baldwin nije imao ovlasti nad pitanjima koja su bila predmet istrage i drago nam je da su dužnosnici Novog Meksika razjasnili ta kritična pitanja. Uvjereni smo da će osobe identificirane u službenom izvješću odgovarati za ovu tragediju - piše u objavi na Instagramu.

Alec Baldwin odgovorio na pitanje zašto ima toliko djece
Alec Baldwin odgovorio na pitanje zašto ima toliko djece

Podsjetimo, u srijedu 20. travnja ministarstvo okoliša Novog Meksika objavilo je rezultate istrage incidenta na setu filma 'Rust', koji je prošle godine potresao cijeli svijet. 

- Menadžment je pokazao ravnodušnost prema prepoznatim opasnostima povezanim s upotrebom vatrenog oružja na snimanju - piše u priopćenju ministarstva.

- Naša istraga je pokazala da do ovog tragičnog incidenta ne bi nikad došlo da je LLC, produkcijska kuća Rusta, slijedila standarde filmske industrije za sigurnost vatrenog oružja na setu - rekao je predstavnik ministarstva James Kenney i dodao:

- Ovo je veliki propust poslodavca koji nije bio u stanju prepoznati opasnosti i omogućiti sigurnost radnika.

Ured za sigurnost i zdravlje na radu ministarstva zdravlja Novog Meksika naveo je koje su ispravne smjernice za rad na setu.

- Ne smiju se nositi pravi meci u studio ili na set, sigurnosni sastanci se moraju organizirati na dnevnoj bazi kada god se koristi oružje i da se oružje niti u jednom trenutku ne smije uperiti ni u koga, osim ako je došlo do drugačijeg dogovora s nadređenom osobom - poručili su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski