Obavijesti

Show

Komentari 139

Balotelli zahtijeva test očinstva i ne želi se pomiriti s bivšom

Balotelli zahtijeva test očinstva i ne želi se pomiriti s bivšom
3

Nogometaš kaže da će preuzeti roditeljske obaveze tek kad DNK test potvrdi da je on otac djeteta koje nosi Raffaela Fico. Do tad manekenki ne vjeruje ni riječi

VIDEO

Napadač Manchester Cityja poznat je kao veliki ljubitelj žena. Dok je bio u vezi s Raffaellom Fico (24), Mario Balotelli (21) navodno joj je napravio dijete. Manekenka kaže da je četiri mjeseca trudna i tvrdi da je Balotelli otac njena djeteta. On neće olako priznati da je Raffaella trudna upravo s njim. Želi dokaz da je dijete njegovo. 

- Roditeljsku odgovornost neću izbjegavati, ali prvo zahtijevam test očinstva kako bi se utvrdilo jesam li ja zaista otac tog djeteta - poručio je nogometaš u izjavi za medije. 

Bivša djevojka o trudnoći je progovorila u intervjuu za časopis Chi. Ona i Balotelli prekinuli su početkom travnja. Nogometaš kaže da je otad nije ni vidio ni čuo. 

- Preko drugih ljudi sam saznao da je trudna i tada sam joj se javio jer tvrdi da je dijete moje. Kako god bilo, ne mislim se pomiriti s njom - dodaje nogometaš. 

Balotelli smatra da nije normalno što Raffaella do četvrtog mjeseca trudnoće nije znala da nosi dijete. Kaže da ga je trebala odmah nazvati ako je mislila da je dijete njegovo jer ovako samo ispada da želi izvući novac od njega. Sretnu vijest priopćila mu je prije polufinalne utakmice s Njemačkom na Euru 2012..

- Već je dosta zaradila prodajom fotografija i intervjua nakon što smo prekinuli. Dijete i priča o trudnoći nije nešto na čemu bi trebala zarađivati - završava nogometaš koji na daljnje izjave bivše djevojke neće reagirati. Želi samo što prije dobiti rezultate DNK analize. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina