Obavijesti

Show

Komentari 1

Banfić, Ella i Minea rasplesat će vas na spektaklu u Revelinu

Banfić, Ella i Minea  rasplesat će vas na spektaklu u Revelinu
1

Prigodom Dana žena, Culture Club Revelin odlučio je svojim 'trasherima' prirediti pravo iznenađenje i dovesti ni više ni manje vodeće pjevačice toga razdoblja

VIDEO

DANCE IZ BACK-slobodno možemo reći. Svojim sugrađanima Culture Club Revelin mjesecima je pripremao vesele dance partije, na kojima se plesalo do ranih jutarnjih sati, a sada je specijalno za Dan žena odlučio  počastiti sve ljubitelje plesnih ritmova ekskluzivnim nastupom triju kraljica dance-a 90-tih!  Dubrovčanima u goste dolaze  I BEE (Ivana Banfić), Ella i Minea, koje će live nastupima razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu,  ali će se lako prepustit zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima.

Podsjetimo 90 tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još i te kako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, koji redovnim trash partijima iz vikenda u vikend pune svoje prostore. Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama, pa ne čudi što su se i Dubrovčani zarazili pjevnim, jednostavnim notama i subote proveli  u zaraznim dance bitovima do rane zore.

Upravo zbog toga, a i prigodom Dana žena, Culture Club Revelin odlučio je svojim 'trasherima' prirediti pravo iznenađenje i dovesti ni više ni manje vodeće pjevačice toga razdoblja.

I Bee- Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica.  1994. objavila  svoj drugi studijski album Istinite priče vol.1, pod umjetničkim imenom I BEE. Pjesma "Ti si bolji", poznatija kao "Da mu nisam dala",koji je bio najavni singl za album.  Nakon toga objavljuje singl "Šumica", koji postaje veliki ljetni hit. Godine 1995. objavljuje album Mala škola ABC. S albuma se izdvojila pjesma "Cigareta". Ubrzo nakon albuma izdaje pjesmu "Šumica 2" . Pjesmom „Imam te“ osvaja festivale a i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999.  

Ivana Banfić zasigurno spada u vodeća dance, a i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije.

https://www.youtube.com/watch?v=oeZVRLbnvgg

Minea također poznata pjevačica iz tog razdoblja, više puta  nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: "Good boy", "Vrapci i komarci", " E, pa neka", "Rano", "Da me 'oće Stipe", "Još si moj", "Sija sunce " i mnoge druge.  Minea je surađivala s Tončijem Huljićem i sredinom 90 tih godina hitovima iz Tonika radionice osvajala plesne podije širom regije.

https://www.youtube.com/watch?v=xyrJlSbkLcM

Ella ili the voice dance-a, uvela je tokom 90 tih godina snagu vokala u dance hitove te ubrzo osvojila srca publike hitovima „Iza ponoći i Nađi mi ritam“.

https://www.youtube.com/watch?v=x8eDod4CMOU

Nastup triju dance kraljica Culture Club Revelin upotpunit će najboljim dance hitovima tog vremena, a za pultom i ovu noć dežuraju i plešu Ivan i Lane. Zato dobro poradite na kondiciji za ovaj dance spektakl, kakvog Dubrovnik nije zasigurno vidio godinama. Dress code-naravno opet Antitrend, osjećajte se udobno u svim kombinacijama boja i krojeva!

Vidim (OSE) ili Vrapce i komarce!

Ulaznice u pretprodaji  su  40 kn, a na ulazu 70 kn.!

VIP ulaznice 100 kn.

Vrata Culture Cluba Revelin  se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Pretprodajna mjesta: Caffe “BRAZIL” – DOC, Sport caffe “BALUN” – Mokošica, Caffe Bar “PARADISO”, Caffe Bar “CASABLANCA”, Caffe Bar “MICRO”, Caffe Bar “DIX”, Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE), Lounge Bar “CULTO””, Caffe Pizzeria "BLUE PLANET", Club “23”, Caffe Bar “Zino”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...