Obavijesti

Show

Komentari 7

Banks: Ponosna sam, mnogim sam parovima začinila seks...

Banks: Ponosna sam, mnogim sam parovima začinila seks...
4

Erotski serijal ‘KGI’ spisateljice Maye Banks uvukao je milijune čitatelja u vrtlog strasti, a uskoro bi vojničine iz romana mogle zabljesnuti na velikom platnu

VIDEO

Kad seksualni život sa stalnim partnerom počne stagnirati, sve je više parova koji zabavu u spavaćoj sobi počnu tražiti u tuđoj postelji. S obzirom na posljedice, možda to i nije najbolji način zadovoljavanja seksualnih potreba. Ako i vama manjka strasti tijekom odnosa s boljom polovicom, za početak promijenite pozu, a onda nabavite knjige Maye Banks. Prema reakcijama obožavateljica erotskog ratničkog serijala “KGI”, dovoljno je pročitati jednu od napetica američke spisateljice da se ponovno probudi strast. Važno je napomenuti da je danas teško naći kvalitetan erotski roman u nepreglednoj zatrpanosti lakom literaturom. Primjerice, serijal “Pedeset nijansi” autorice E. L. James prozvali su pornićem za kućanice jer nije dovoljno žestok, no to se ne može reći za serijal “KGI”.

Riječ je o romanima koji se vrte oko vojničke obitelji. Šestorica braće Kelly služili su u raznim rodovima vojske, a danas vode grupu za posebne operacije Kelly Group International, odnosno KGI. Nepotrebno je reći, ali obitelj Kelly podjednako je jaka u krevetu kao i na fronti. Ako želite isprobati nove položaje, primite se ovoga serijala i pripremite se dovesti svoja seksualna iskustva do usijanja jer se autorica potrudila upoznati čitatelje sa svim čarima žestokog seksa. A evo jednog položaja za koji se specijalizirala obitelj Kelly.

- Ovo je idealna poza za partnere koji tijekom seksa ne prakticiraju nježne poljupce, nego one koji uživaju u grubom seksualnom činu. Žena leži na leđima, kukovi su joj na rubu stola, a prekrižene noge podiže u zrak. Kako bi mogao prodrijeti što jače, muškarac ih stavlja na svoja ramena i preuzima stvar u svoje ruke. Dakle, u ovom slučaj on određuje ritam - posavjetovala je spisateljica na svojoj službenoj stranici.

Osim što je serijal mjesecima krasio top liste New York Timesa i USA Today, zaintrigirao je i holivudske producente. Prema pisanju američkih medija, vojničine, ali i njihove ratnice, uskoro bi trebali krasiti veliko platno. Važno je napomenuti kako je laž da žene ne vole filmove pornografskog sadržaja. Naime, one ne vole filmove u kojima je žena objekt koji ispunjava muške fantazije, dok serijal “KGI” to ne čini jer su žene i muškarci u njemu ravnopravni.

No vratimo se na radnju knjige. Prvi nastavak romana počinje s nemirom u obitelji nakon smrti supruge Ethana Kellyja. Svi su je u obitelji obožavali, a Ethan skriva mračnu tajnu o njihovu braku prije njezine fatalne misije u Južnoj Americi - misije iz koje se nikad nije vratila. Točno godinu dana poslije Ethan dobije sretnu, ali potresnu informaciju. Ona je živa, ali zarobljena i izgubila je pamćenje. Osim akcije, čitatelji će također u serijalu otkriti da radna ploha ne služi samo za rezuckanja luka i mrkvice. Kao ni deka za ukras i izležavanje u šumi. Zaprljana kuhinjska pregača nije namijenjena samo kao zaštita od prskanja vrućeg umaka, nego je kao stvorena za muške ruke koje će je strgati s uzavrelog tijela.

- Palim se na takve muškarce i zato pišem o njima. Stvarno volim žestoke, grube, alfa mužjake, ali potrudim se da ne budu baš totalni blesani. Volim ih vrlo grube vanjštine, ali i meka srca - kaže Banks.

Nastavlja i zaključuje kako su njezini likovi mnogim ženama začinili seks te da je to čini izuzetno ponosnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti