Obavijesti

Show

Komentari 95

Barbari i Robertu desetke na otvaranju, ispala Nika Fleiss

Barbari i Robertu desetke na otvaranju, ispala Nika Fleiss
13

Severina je nakon natjecateljskog dijela showa nastupila u zlatnom trikou te oduševila svojom linijom. Zajedno s Anom Bebić otpjevala je svoj veliki hit 'Italiana'

VIDEO

Iza svakog uspješnog showa stoje dame pa su i prvu emisiju sedme sezone "Plesa sa zvijezdama" otvorile ženske zvijezde. Novo pravilo BBC-a prema kojem muški plesači-amateri moraju čekati do druge emisije samo je jedno u nizu noviteta među kojima su i eliminacije od samog početka. Zato su već u prvoj emisiji show napustili Nika Fleiss i Marko Herceg.

- Teško mi je, ali ipak ne toliko da bih plakala. Bilo mi je lijepo trenirati - kazala je bivša skijašica koju ćemo ove sezone vidjeti još i u sljedećoj emisiji kada će otplesati revijalni ples s ostalim natjecateljicama.

Sezonu su otvorili glumica Ana Begić - Tahiri i Hrvoje Kraševac koji su koreografiju cha cha cha otplesali uz pjesmu "Free Your Mind" grupe En Vogue. Svoje glumačke sposobnosti plavokosa glumica, poznatija kao Biba iz serije "Bibin svijet", pokazala je i ovoga puta, ali po pitanju plesnih vještina malo je zakazala. U jednom trenutku partner joj je čak i zateturao u nemogućnosti da je podigne u zrak, no strogi žiri sve je pripisao početničkim greškama i nagradio je pohvalama i dobrim ocjenama.

- Sve ste dobro savladali. Sretni smo što je mlada mama skinula kile i vratila se na scenu - pohvalila ju je Milka Babović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Ukočeni ste, ovo je bio valcer na dah'

Drugi par koji se pokazao pred publikom bili su bivša skijašica Nika Fleiss i njezin mentor Marko Herceg, koji su plesali engleski valcer

- Najveći problem bio mi je odjenuti haljinu. Marka sam molila da mi dozvoli plesati u hlačama, ali nije dozvolio - kazala je sportašica u najavi svog nastupa. 

Iako se tresla strahujući da neće moći odgovoriti na očekivanja publike, obitelji i obožavatelja, Nikina silueta pri izvođenju valcera bila je, kažu stručnjaci, zadovoljavajuća.

- Ukočeni ste, ovo je bio valcer na dah. Imam osjećaj da ste na početku udahnuli i da niste disali do kraja koreografije. Radili ste grimase i otkrivali nam gdje ste griješili - kritizirao ju je Davor Bilman. U nadi da će u narednim emisijama dobiti veće ocjene, Fleiss i Herceg pozdravili su dodijeljene ocjene i podij prepustili Mirni Medaković i Damiru Horvatinčiću.

Crnokosa glumica s osmijehom na licu odradila je svoj cha cha cha, a iz publike su je povicima i aplauzom nagradili obožavatelji među kojima su bili njezina kolegica Nera Stipičević i pjevač Marko Tolja.

- Chasse korak koji se traži u cha cha cha je savršen, bio je užitak gledati vaš ples - kazao je Dinko Bogdanić, a s tim se složio i najstroži član žirija.

- Vi imate smijeha za dva, tri para. Jako dobro, meni je ovo jako dobro -  bio je komentar Davora Bilmana. Upravo kao što su ih komplimentima nagrađivali, ovom paru žiri je dao i odlične ocjene, jednu devetku i tri osmice. 

Prvi put desetke u prvoj emisji

Barbara Radulović i Robert Schubert plesali su engleski valcer.  Unatoč tremi njih dvoje briljirali su uz lagane ritmove.

- Vi ste užitak za oči, primjer elegancije i gracioznosti - poručila je Barbari Milka Babović, nakon čega ju je ostatak žirija također pohvalio i nazvao "profesionalcem".  Barbara Radulović zbog silnih pohvala nije mogla skinuti osmijeh s lica.

- Plesala sam balet, jazz dance, hip hop. Imam iskustva u plesu, no to mi ne pomaže u valceru - priznala je Barbara koja je plesnim koracima i osmijehom pobrala dvije desetke i dvije devetke što ju je postavilo na prvo mjesto među ovosezonskim plesačima (ukupno 38 bodova).

'Noge su vam bile drvene i mlitave'

Patrik Majcen na podij je doveo Blaženku Leib, voditeljicu HTV-ove emisije "Dobro jutro Hrvatska". Zajedno su otplesali 'drmusavi cha cha cha'.

- Noge su vam bile drvene i mlitave. Nije dobro. Morate zauzeti stav. Mislim da ste čak nekome i namignuli. Nadam se da niste meni jer ako jeste ni to nije bilo dobro - zasuo je voditeljicu strogim komentarima Davor Bilman. 

Bez obzira na to, par je sa scene otišao s osmijehom na licu, a u backstageu su ih dočekali vedri natjecatelji no tmurne prognoze i strahovito loše ocjene - 24 boda žirija koliko je na koncu imala i Nika Fleiss.

U zabavnom dijelu programa pojavilo se pet mušketira - automobilistički as Niko Pulić, glazbenik Davor Radolfi, radijski voditelj i pjevač Saša Lozar, glumac Darko Janeš i voditelj Frano Domitrović. Oni i njihove učiteljice plesali su uz "Mambo Italiano" nakon čega je sa svojom Italianom na scenu u zlatnom trikou iskočila Severina.

Severina se najavila u 'Plesu sa zvijezdama' 2020. godine

Ako bi me pozvali u Ples sa zvijezdama vidjeli bi kako se snalazim u ozbiljnim plesovima - kazala je Seve Dušku Ćurliću te dodala:

- Za nastup bi se morala stesati i dobro izgledati pa me uzmite u obzir  za 2020. godinu. Dotad ću to postići - rekla je u šali Splićanka. Otkrila je i da je sin Alksandar dobro te da se nada da već spava jer ga je ostavila nećakinji kojoj je ovim putem poručila.

- Ako Aleksandar ne spava, bit ćeš u problemima - kroza smijeh je rekla.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'