Show

Komentari 8

Barbara Kolar najavila je novu sezonu popularnog 'Maestra'

Barbara Kolar najavila je novu sezonu popularnog 'Maestra'

U drugoj sezoni pred Simfonijski orkestar HRT-a stat će Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Jelena Miholjević, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin

 – Novu sezonu popularno-zabavnog showa Maestro, koji počinje listopada na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT — HTV 1), u emisiji Život je lijep najavila je Barbara Kolar. 

Gosti emisije bili su njezin kolega, popularni voditelj Duško Ćurlić, i Barbarin prošlogodišnji mentor, maestro Robert Homen, s kojim je u prvoj sezoni Maestra došla do finala i zamalo pobijedila. U opuštenoj atmosferi prisjetili su se prošlogodišnje sezone Maestra i predivnoga iskustva koje nose iz prve sezone. „

Stvar je vrlo jednostavna, sudjelovanje u Maestru za mene je prekrasno iskustvo koje doista zahtijeva i puno truda i poštovanja prema tomu što radiš. Zaista mogu reći da je, emotivno gledano, u 20 godina rada na televiziji, Maestro jedno od najljepših i najintenzivnijih iskustava. San Roberta de Nira je dirigirati Simfonijskim orkestrom, a ja sam to imala prilike šest puta”, prisjetila se nostalgično Barbara. 

U drugoj sezoni Maestra pred Simfonijski orkestar HRT-a stat će studenti: Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Jelena Miholjević, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin. Tročlani ocjenjivački sud isti je kao i prošle godine: maestro Vladimir Kranjčević, koncert-majstorica Simfonijskoga orkestra HRT-a Mirjam Pustički-Kunjko i maestro Tomislav Fačini. Žiri će ocjenama pokazati koji su natjecatelji najslabiji, a članovi Simfonijskoga orkestra HRT-a odlučit će koji natjecatelj ostaje, a tko odlazi iz emisije. Pogledajte kako su se u dirigentskoj ulozi snašli Mile Kekin, Davor Štern, Željka Ogresta i ostali već 3. listopada u 20 sati na Prvome programu Hrvatske radiotelevizije (HRT— HTV 1). 

Najčitaniji članci