Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Barbara u šoku: Mijo na njezin rođendan izveo drugu djevojku

Neke su djevojke njihov izlet odlično prihvatile, dok drugima nije bilo svejedno. Da bi smetnule misli s Mihaele i Mije, djevojke su odlučile uživati u prekrasnima viškim plažama

Foto: RTL/kolaž
18 komentara

U današnjoj epizodi 'Gospodin savršeni', Mijo (27) prvi put vodi Mihaelu na cjelodnevni spoj daleko od svih. Neke su djevojke to odlično prihvatile, dok Barbari i Nikolini nije bilo svejedno. Barbaru je pogodila što ju nije pozvao na spoj zato što joj je rođendan, a Nikolina više ne može sakriti svoju razočaranost što se sve više udaljava od Mije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, da bi smetnule misli s Mihaele i Mije, djevojke su odlučile uživati u  viškim plažama, a neke su se čak odvažile i na kupanje. U to vrijeme Mijo je počeo sa svojim iznenađenjima.

Foto: RTL

Naime, Mijo je pozvao djevojke na nezaboravni provod na pučinu, no ljubomora je nadglasala veselu atmosferu, a na kraju dana povuklo se važno pitanje – kome Mijo može vjerovati? Mijo je uvidio kako djevojkama odgovara boravak uz more pa je odlučio s njima još malo ostati na Visu i prirediti zanimljivi grupni spoj za pojedine djevojke.

Foto: RTL

Julie, Nikolina, Emily, Silvia i Mihaela dobile su priliku provesti dan s Mijom na pučini, a on ih je iznenadio partyjem na katamaranu. Iako je u početku svima bilo zabavno, kada su se djevojke počele otimati za Miju, atmosfera je splasnula.

- Nije mi se dijelio katamaran s još četiri cure, ali eto… - kazala je Mihaela, a Nikolina je 'strijeljala' pogledom svaku djevojku koja bi se približila Miji.

Foto: RTL

Naposljetku, Mihaela je promišljala o svom sudjelovanju u showu i pustila suzu jer se osjeća pogubljeno.

- Doslovce više ne znam ni koju muziku više volim slušati ni koju hranu volim jesti - rekla je uplakana Mihaela. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Naši partneri pišu
Message