Show

Komentari 21

Barbara Vicković: Podignula sam kapke i sada bolje vidim

Barbara Vicković: Podignula sam kapke i sada bolje vidim

Zadarska glumica prije nekoliko dana je bila na nekirurškom zahvatu uklanjanja viška kože s područja kapaka koji se stvorio s godinama. Zahvat se izvodi specijalnim aparatom

Želim stariti prirodno, istaknula je glumica prije zahvata. Barbari Vicković (46) kapke je podignula celebrity liječnica kojoj ju je odveo Boris Kosmač.

Zadarska glumica prije nekoliko dana je bila na nekirurškom zahvatu uklanjanja viška kože s područja kapaka koji se stvorio s godinama. Zahvat se izvodi bez skalpela specijalnim aparatom koji uništava višak i potiče regeneraciju kože.

- Promjena nije drastična niti bih to htjela zbog posla kojim se bavim. Ne želim izgubiti mimiku lica. Sve je ostalo isto, samo što izgledam puno svježije. Oni koji me znaju i koji me vide svaki dan kažu da izgledam kao da sam se naspavala. Plus bolje vidim, šire i otvorenije - sretna je Barbara, koja apsolutno podržava estetske zahvate.

Kako kaže, “tko voli nek’ izvoli”. Oporavak nakon nekirurškog uklanjanja viška kože s kapaka traje nekoliko dana, odnosno tretirano podučje potrebno je mazati adekvatnom kremom. Zahvat stoji oko 5000 kuna, a potrebno ih je napraviti nekoliko za optimalan rezultat. Atraktivnu glumicu trenutačno gledamo u hit predstavi “Tko pjeva zlo ne misli”, u kojoj igra tetu Marijanu.

Najčitaniji članci