Obavijesti

Show

Komentari 151

Barbarin dečko Borko: Čim izađe iz kuće, zaprosit ću je

Barbarin dečko Borko: Čim izađe iz kuće, zaprosit ću je
8

Čim izađe iz BB kuće, otkrio nam je Borko Veselinović, planira zaprositi Riječanku. U vezi su godinu dana, a Borko se nedavno službeno razveo od majke svog sina

VIDEO

U vezi su godinu dana. Borko Veselinović (29), kako kaže, jako je voli i stalo mu je do Barbare Šegetin (26). Nije htio komentirati njen odnos s Ervinom koji joj je dosađivao ljubavnim ispadima.

Čim izađe iz BB kuće, otkrio nam je nogometaš iz Prištine, planira zaprositi Riječanku. Zbog ljubavi prema kozmetičarki pokrenuo je i brakorazvodnu parnicu sa suprugom Sarom, s kojom ima trogodišnjeg sina. Borko se pohvalio da je Barbari kupio prsten od žutog zlata s malim dijamantom.

Barbara je manipulatorica

Čekat će je u Beogradu u svojem stanu u kojem su zajedno živjeli, iako Barbara često putuje roditeljima u Rijeku. Veselinović, koji trenutačno igra za beogradski klub Rad, uvjeren je da će njegova djevojka pobijediti u showu i odnijeti nagradu od 100.000 eura. Nogometaša je, kako kaže, Barbara prvo osvojila fizičkim izgledom, a onda osobnošću. 

Sestra Šegetin pred stanarima se pohvalila da joj novac od nagrade ne treba jer se financijski osigurala, a na početku showa govorila je da bi voljela otvoriti kozmetički salon. Barbara se u BB kući pohvalila i da je u izgled investirala 53.000 kuna. Operirala je nos, napumpala usne i grudi, koje su joj sad solidna “četvorka”. Iako Veselinović nije ljubomoran na Ervina, Riječanka je u showu priznala da je zavodila Sarajliju, iako nije njezin tip.

- Volim dominatne muškarce. Frajer u vezi mora biti glavni, a Ervin nije takav - rekla je Barbara.

Borko izveo Natašu na splav

Dodala je da je svjesna da je manipulatorica. Ervina to nije obeshrabrilo jer on i dalje mašta da će osvojiti Barbaru, s kojom je spreman, ako pobijedi, i podijeliti nagradu. Njegove prijatelje to je šokiralo jer je oduvijek govorio da bi volio otvoriti svoj solarij. Iako Borko tvrdi da je ludo zaljubljen u Barbaru, srpski paparazzi nedavno su ga fotografirali sa srpskom starletom Natašom Šavijom na ručku, a kasnije i na beogradskim splavovima u provodu.

Nije komentirao njihov odnos, iako je rekao da mu je Nataša slatka. Barbara i Borko ljeto prije ulaska u BB kuću proveli su zajedno na crnogorskoj obali. Odlazili su u skupe restorane i provodili se u noćnim izlascima sa zajedničkim prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge