Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Bare je s punom Tvornicom fanova proslavio rođendan

Bare i bend doslovno su prekinuli snimanje novog albuma kako bi svirali u Tvornici, a odmah nakon koncerta vraćaju se u studio

45 komentara

Goran Bare je s novom starom postavom Majki i punim zagrebačkim klubom Tvornica, izvrsnim koncertom proslavio 50. rođendan. Kao što smo javljali, Bare je prije nekoliko mjeseci, kad je novi album bio pred završetkom, kao rezolutni kadrovski direktor, promijenio postavu benda. Tako su ga u Tvornici pratili gitaristi Kruno Domačinović i Davor Rodik, bubnjar Alen Tibljaš, basist Berislav Vrabec i klavijaturist Dan Divjak.

Kako saznajemo, Bare i bend doslovno su prekinuli snimanje novog albuma kako bi svirali u Tvornici, a odmah nakon koncerta vraćaju se u studio. Naime, zadnji album, sa šest Porina nagrađene ‘Teške boje’, objavljen je prije tri godine. Publika je mogla čuti, čulo se poslije po reakcijama prisutnih, izvrsno uvježban bend, pa je lakše shvatiti komentare nakon nedavnog beogradskog koncerta, kako bend možda danas zvuči bolje nego ikada.

Što se repertoara tiče, sve što je publika očekivala je odsvirano, od pjesama ‘Moja je ljubav’, ‘Depresija’, ‘Grešnik’ i ‘Vrijeme da se krene’, pjesme koja je jednom jednoj stranci pomogla da osvoji izbore. Slijedile su ‘A ti još plačeš’, 'Mene ne zanima’, ‘Teške boje’, ‘Neka se čudo desi’, ‘Izgubljen i nađen’ i mnoge druge pjesme koje su proslavile Gorana i Majke i zbog kojih su očekivanja od novog albuma stvarno velika. 

Naši partneri pišu
Message