Obavijesti

Show

Komentari 0

Baruni pomagali samoborskom Djedu Božićnjaku širiti radost

Baruni pomagali samoborskom Djedu Božićnjaku širiti radost

Nestrpljivo se čekalo da na pozornicu izađu Baruni, čiji su hitovi svima dobro poznati. Početak koncerta označio početak odlične zabave pa je vesela publika pjevala s Barunima od početka do kraja

VIDEO

Samobor, slikovit gradić pomalo francuskog "štiha", pravi je arhitektonski šarmer, a jedno od najuzbudljivijih razdoblja u tom gradu svakako je Advent. Vrhunac predblagdanske zabave dogodio se dan prije Badnjaka.

U prepunom gradu, jutarnje su sate najbolje iskoristili najmlađi. Grad Samobor i Turistička zajednica Samobora priredili su im niz veselih iznenađenja u suradnji s Večernjim listom. Na kreativnim radionicama izrađivali su blagdanske ukrase i pokazali nevjerojatnu maštu i kreativnost. Najviše je oduševljenja izazvao Djed Božićnjak s punom vrećom darova koje im je veselo dijelio.

Klinci željni avanture natjecanja snage su okušali u pravoj zimskoj Olimpijadi Djeda Mraza. Sastavljali su omiljenog djedicu od stiropora, natjecali se u preciznom grudanju meta snježnim grudama i ciljanju sobovih rogova kolutovima, a neki su slagali goleme božićne puzzle.

U popodnevnim satima uslijedio je atraktivan gastro show koji su priredili kuhari iz Udruge "Majstor kuhar". Kreativna gastro radionica dala je mogućnost djeci da pokažu svoje vještine u ukrašavanju nezaobilaznih blagdanskih fritula ukusnim Lidl-ovim čokoladnim namazima, šarenim mrvicama i zvjezdicama, a kuhari su, posebno za ovu prigodu, pripremili velik broj ukusnih hamburgera, u čemu ih nije omela ni hladnoća.

6
| Foto: Luka Stanzl/PIXSELL - ILUSTRACIJA

Nakon slanog, došao je red i za degustaciju slatkog, a fritulama ukrašenim dječjim rukama nitko nije odolio. 

Nakon uzbudljivog dana prepunog različitih programa i bogate ponude štandova kojima se priključila i Hrvatska lutrija s mnogobrojnim iznenađenjima za posjetitelje. 

U večernjim satima nestrpljivo se čekalo da na pozornicu izađu Baruni, glazbeni sastav koji je na sceni više od četvrt stoljeća. Hitovi Baruna svima su dobro poznati i nije čudno što je već početak koncerta označio početak odlične zabave pa je vesela publika pjevala s Barunima od početka do kraja.

Samobor je u ovo blagdansko vrijeme posjetio velik broj turista, kako iz okolnih mjesta i gradova, tako i iz Slovenije, Austrije i Italije.

U Turističkoj zajednici Grada Samobora zadovoljni su rezultatima i sretni zbog sve veće posjećenosti koju bilježe zahvaljujući kulturnom i gastronomskom bogatstvu koje je najbolje dočarala bogata ponuda Božićnog sajma na glavnom trgu te aktivnostima poput planinarskog biciklizma, penjanja, brzog hodanja ili skijanja, sanjkanja i grudanja u čarobnoj samoborskoj okolici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...