Obavijesti

Show

Komentari 18

Baš joj i ne ide: Lijepa 'Hurem' nikad nije imala sreće u ljubavi

Baš joj i ne ide: Lijepa 'Hurem' nikad nije imala sreće u ljubavi
8

Prošle se godine zaručila za biznismena, ali sreća nije dugo trajala. Vlasnik tvrtke za iznajmljivanje luksuznih jahti zbog nje se čak preselio iz Turske u Berlin, no par je raskinuo zaruke u listopadu

VIDEO

Meryem Uzerli je rođena je 12. kolovoza 1983. u njemačkom gradu Kasselu, u mješovitom braku majke Njemice i oca Turčina, kao najmlađa kći od četvero djece.Proslavila se u turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' gdje je tumačila crvenokosu Hurem. Iako neki misle da je život ove lijepe glumice bajka, prevarili su se.

Can ju je tjerao na abortus

U posljednjih nekoliko godina je u privatnom životu prošla mnoge krize. Kad je dobila ulogu Hurem morala je iz rodne Njemačke preseliti u Istanbul. U novoj sredini, bez ikog poznatog, dvije je godine živjela u hotelu. Naime, njezin otac iz rodne Turske otišao je u potrazi za boljim životom u Njemačku prije 30-ak godina i tamo se oženio za Njemicu s kojom je 1982. godine dobio Meryem. 

TIMS PRODUCTIONS

U Istanbulu se Meryem odlično snašla i zavoljela domovinu svog oca, a s vremenom se i zaljubila. Upoznala je 17 godina starijeg brokera i biznismena Cana Atesa, s kojim je prije godinu dana ostala u drugom stanju. 

U tom trenutku počeli su problemi. Najprije je teško podnosila silnu slavu koju je stekla od prvog trenutka kad se serija počela prikazivati na turskoj televiziji. A zatim kako s serija prikazivala u kojoj zemlji tako je, uz glavnog glumca Halita Ergença, Meryem stjecala sve više obožavatelja. Javnost se počela sve više interesirati i za njezin privatni život, a sve to odrazilo se na njezino zdravlje. 

Bila je psihički slomljena

Konačno, kad se saznalo da Can ne želi s njom imati dijete i da ju je nagovarao na abortus, Meryem to više nije mogla psihički izdržati. 

TIMS PRODUCTIONS

Nakon toga je napustila set i vratila se u Berlin psihički sasvim slomljena. U isto vrijeme Can je izjavio novinarima:

- Imam već dvoje djece i jedan brak iza sebe i nikad nisam pomišljao da i treći put postanem otac. Volim lijepe žene, ali oduvijek sam se bojao braka - rekao je tad.

Meryem je u Berlinu morala potražiti i pomoć psihijatara jer je, razočarana u ljubavi, čak pomišljala i na samoubojstvo. A onda se nekoliko tjedana kasnije milijunskoj publici obratila preko Facebooka i poručila da je dobro otkako se vratila među svoje stare prijatelje.

TIMS PRODUCTIONS

Can se pokajao, ali ona ga je odbila

Napokon, 10. veljače 2014. godine imala je razloga za veliku sreću. Putem Facebooka je objavila da je rodila djevojčicu. 

- Dobro došla na svijet moja najdraža Lara Uzerli. Zahvaljujem Bogu što mi te doveo na ovaj svijet zdravu. Zahvaljujem mu i što mi je pružio snage da te štitim od prvog dana. Ti si živa i to je najveći dar!

Uoči samog poroda Can se pokajao i molio ju za oprost, te je čak bio spreman biti na porodu, no Meryem je to odbila. 

Iako se prošle godine zaručila za biznismena Alpa Özkana (50), sreća nije dugo trajala. Vlasnik tvrtke za iznajmljivanje luksuznih jahti zbog nje se čak preselio iz Turske u Berlin, no par je raskinuo zaruke u listopadu.

Unatoč svemu, Meryem je zadržala pozitivan duh. Da zna uživati u životu pokazala je samo dva mjeseca nakon prekida veze kad se s kolegom Ozanom Güvenom (42) provodila u Sarajevu. Glumica je jela ćevape, uživala u svirci tamburaša pa zaplesala na Severinin hit 'Uno momento'.

Bičevali su je kad je imala 19

Meryem je otišla na ljetovanje u Ujedinjene Arapske Emirate s prijateljicom kad je imala 19 godina. Tada je bila glumica u usponu, a pisalo se da je zapravo lezbijka. Prošetala se polugola Dubaijem, a nije znala da se to kažnjava bičevanjem.

- Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam vjerovala što proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smijao mi se u lice. To me je dovelo do ludila - ispričala je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu