Obavijesti

Show

Komentari 9

Baš sve se prerađuje: Najgora vampirska franšiza ide na TV

Baš sve se prerađuje: Najgora vampirska franšiza ide na TV
4

Serijal filmova koji je godinama životario na dnu popisa loših filmova na stranici Rotten Tomatoes postaje televizijska serija. Ide li Kate Beckinsale na TV skupa sa svojom ikonskom ulogom?

VIDEO

Nakon više od cijelog desetljeća impresivno loših filmova franšiza 'Underworld' odlučila je prestati nas gnjaviti u kinima te prijeći s kino ekrana na televizijske. Za one koji nisu upoznati s franšizom (ima li takvih?) recimo samo da je u pitanju cijeli serijal filmova koji se vrti oko premise da postoji tajni rat između vampira i vukodlaka. Mi kroz filmove pratimo vampirku Selene koja se zaljubi upravo u svoj plijen, u vukodlaka. Jasno, problemi potom iskrsnu.

Filmovi su redovno stjecali podosta loše ocjene, sve do posljednjeg filma koji je 'utržio' impresivnih 10% na stranici Rotten Tomatoes. No s financijske strane filmovi iz serijala nisu toliko loše prolazili, pa su producenti uporno nastavljali snimati te filmove. Sve se promijenilo poslije dolaska posljednjeg filma, koji je jedva uspio povratiti svoj novac na svjetskom tržištu.

Kako je to signaliziralo producentima da je raga dala svoje i da više niti mrkvom niti batinom ne može dalje, vrijeme je došlo da se ode na novi medij.

- Serija će se u mnogo čemu razlikovati od filmova. Ne bih rekao da je ozbiljnija, ali je svakako manje stripovska - rekao je scenarist i redatelj prva dva filma, Len Wiseman.

Kako je cjelokupan serijal izgrađen upravo na ideji da je sve stripovsko te upravo na tome temelji svoj uspjeh, ne možemo baš reći da je Wiesman shvatio svoju publiku.

Hoće li serija i dalje pratiti Selene ili će doći novi likovi nije rečeno. Kako god ispalo, iskreno sumnjamo da bi se Kate Beckinsale mogla pojaviti u toj ulozi jer je i draga Kate već u svojoj 44. godini, što je podalek odmak od 30. kada je krenula glumiti Selene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode