Obavijesti

Show

Komentari 24

Basist Novih Fosila preživio je infarkt: Gadno sam se uplašio

ZLA KOB Pjevačica Barlović umrla je od infarkta, prvi bubnjar Moka i nasljednik Brada preminuli su od moždanog udara, a Marinku Colnagu morali su ugraditi stent

VIDEO

Osjetio sam snažnu bol u prsima i odmah znao što je. Prestrašio sam se, ali sam nekako uspio ostati sabran, kaže Marinko Colnago (72).

Prije deset dana basist Novih Fosila imao je srčani udar. Uspio je ostati toliko smiren da pozove Hitnu koja ga je odvezla u zagrebačku Vinogradsku bolnicu. Dan prije infarkta proveo je sa Sanjom Doležal (51) i Vladimirom Kočišom Zecom (66). Požalio im se da se ne osjeća dobro. Oboje su požurili u Vinogradsku posjetiti kolegu.

- Čim su mi napravili EKG završio sam na operacijskom stolu. Ugradili su mi dva stenta i otčepili žilu. Najgore mi je bilo što sam tjedan dana morao ležati - rekao nam je Colnago.

U petak je izašao iz bolnice, a već u subotu odradio s Novim Fosilima koncert u Celju. Marinko se sad šali na račun svog infarkta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To mi je bila prva opomena pred isključenje - kaže. Kolege iz benda su odahnuli, Sanja je sretna da je sve dobro prošlo.

- Marinko kaže da su mu ugradili dva jako mala stenta. I odmah se popeo na pozornicu. Ne kaže se uzalud: ‘There’s no business like showbusiness’ - govori Sanja koja pazi da Marinko poštuje poseban režim ishrane i života.

- Nema više ‘divljanja’, morat ću usporiti tempo i stati na loptu. Liječnik mi je rekao da ću, budem li slušao upute, za dva mjeseca opet igrati nogomet - kaže Colnago.

Vladimir Kočiš Zec šali se da su se u bendu dogovorili da će onaj koji prvi prođe “sedam banki” imati poseban tretman u bendu.

- Naš Marinko se isforsirao, ali ponosni smo na njega jer je na vrijeme reagirao. Sad ga svi tetošimo. Mi smo pravi fosili i ne damo se tako lako - rekao je Zec.

Za kolegu se zabrinuo i nekadašnji vođa Fosila Rajko Dujmić (60), kojeg su lani u listopadu izbacili iz benda. Njemu nitko nije javio da je Colnago bio na operaciji.

- Kad sam doznao, nazvao sam Colnagova sina Olega. Marinku želim da što prije ozdravi - kaže Dujmić.

U 46 godina postojanja ostali su bez tri člana

Prvi bubnjar i utemeljitelj grupe Slobodan Momčilović Moka preminuo je 7. kolovoza 1985. na Rajkov rođendan. Pjevačica Đurđica Barlović umrla je 1992. od infarkta. Bubnjar Nenad Šarić Brada 2012. godine imao je snažan moždani udar i pokopan je na 49. rođendan supruge Sanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…