Obavijesti

Show

Komentari 0

BB 10. TJEDAN: Zabrana pušenja i Monikin odlazak

BB 10. TJEDAN: Zabrana pušenja i Monikin odlazak
7

Tijekom vikenda stanarima je zabranjeno pušiti u BB kući. Ukućane je počela smetati Valerija koja se ne pere, pa je nominirana zajedno sa Sabinom

VIDEO

U Hrvatskoj je stupio na snagu novi zakon o pušenju pa su i u tajlandskoj BB kući nastupila nova pravila. Strogo je zabranjeno pušiti u Kući i oko nje. Pušači su dobili poseban ograđeni kutak gdje mogu uživati u cigaretama. Tamo može biti samo jedan stanar i ne smije komunicirati s okolinom. Pušači su na sve moguće načine pokušali pušenje učiniti ugodnijim i manje sramotnim. Nisu uspjeli pa su bili razočarani što će morati pušiti kao psi i čekati kao u redu za crni kruh. Marko i Rina su najnezadovoljniji. Rina je kasnije rekla Mrkvici da želi imati sina i nada se kako on radi mušku djecu. Ornela ima upalu mjehura pa je dio večeri provela u sobi. Stiglo je pismo od Big Brothera u kojem stanarima otkriva da je Rina ovotjedna sluškinja. Stanari od nje mogu tražiti da pere suđe, pospremi krevete, čisti ili da im kuha. Rina ima tri jokera. Prvim jokerom može odbiti zadatak, drugi joj služi da prepolovi posao na sebe i onog tko joj ga je zadao, a trećim može vratiti zadatak onome tko joj ga je zadao.

PONEDJELJAK, 10. 11.
BB je pustio pjesmu “Da te mogu pismom zvati”, a stanari su promijenili stih “da se stara ljubav vrati” u “stara cura vrati”. Rina je to shvatila kao provokaciju i aludiranje na Ivanovu bivšu djevojku. Rekla im je da prestanu, a oni su nastavili pjevati. Zatim je bacila Mrkvici poklopac od sladoleda u glavu. Ljutita se digla od stola i rekla mu da je “šup..”, odnosno “asshole”. Mrkvica joj se kasnije ispričao. Liječnik je obavijestio RTL-ovu produkciju da Ornela ima blagu bubrežnu infekciju koja se lako liječi. Nakon noći provedene u bolnici vratila se u Kuću. Stanari su za tjedni zadatak dobili matrix ping-pong.

UTORAK, 11. 11.
Stanari su počeli tračati 'smrdljivu' Valeriju i nominirane Marka i Moniku. Nastale su i trzavice oko izvršavanja tjednog zadatka. Marko je postavljen za koordinatora zadatka i inzistira na doslovnom provođenju onoga što im je Veliki brat zadao.

SRIJEDA, 12. 11.
Ivan je tijekom tjelovježbe priredio striptiz. Ornela se kasnije sukobila s Valerijom jer joj je rekla da je ne voli zato što se ne kupa i zbog toga što smrdi. Ljutita Valerija Saši je rekla kako misli prebiti Ornelu zbog njenih komentara. Ornela joj se poslije ispričala te ponudila da joj bude robinja sljedećih tjedan dana. Valerija je prihvatila ispriku i ponudu. Kasnije su razgovarale o svojim problemima. Splićanka se povjerila Valeriji kako će se odreći prezimena Amulić jer pjevača ne smatra ocem.

ČETVRTAK, 13. 11.
Blondi je ispričala kako je odlučila s tipovima 'furati godinu dana'.
- Ako u tom vremenskom razdoblju ne bude ništa, onda 'ciao, đaci' - rekla je Rina i dodala kako se to odnosi i na Mrkvicu.
Valerija je cijeli dan tlačila ostale stanare, a Beta je pitala Ivana L. je li mastrubirao u Kući. Rekao je da nije, a ona se čudila kako može izdržati. Većini stanara Rina je postala draga.

PETAK, 14. 11.
Saša i Beta misle da nema klanova u Kući, a on je njoj povjerio i kako mu je dosta Markove arogancije. Rina je s gađenjem oprala prljavo posuđe i ispraznila kante za smeće. Ornela misli da se Marko zamjerio većini stanara, ali da je bolji od 30% ljudi u Kući. Rini je on običan "galamđija i agresivac". Cure su zaključile da je Krešo najzgodniji u Kući. Tijekom emisije uživo nominirane su Valerija i Sabina, a Monika je krenula prema Hrvatskoj. Stanari su prošli tjedni zadatak i budžet im je narastao na 2550 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija