Obavijesti

Show

Komentari 0

BB 8. TJEDAN: Seks Rine i Ivana u kadi, Luce ispala

BB 8. TJEDAN:  Seks Rine i Ivana  u kadi, Luce ispala
7

Mrkvica i Rina poseksali se u kadi. Kasnije se Rina žestoko posvađala s Mirom. Lucija napušta Kuću, a nominirani su Mrkvica, Ornela i Mira

VIDEO

Tračanja i urote obilježili su jutro nakon nominacija. Svemu tome kumovala je nestašica cigareta. Big Brother je stanarima za 50 dana boravka u Kući darovao termalnu kupku i rimsku gozbu, a ni alkohola nije nedostajalo. Nakon što je nekoliko stanara isprobalo kupku, na red su došli Rina i Mrkvica. Nije im dugo trebalo da se upuste u spolni čin, kamere im nisu smetale. Njihov seks komentirali su svi stanari, a Mira se čak i zgražala. Poslije toga su pijane Lucija, Rina i Ornela tražile od Velikog brata vibratore jer su muškarci u Kući neupotrebljivi. Stanari su izabrali Marka za borbu protiv pravog thai borca.

PONEDJELJAK 27.10.
Stanari su se probudili kasnije no inače. Rini još nije bilo jasno kako ju je Mira mogla gledati dok se kupala u kadi s Mrkvicom. Društvo je dobilo novi tjedni zadatak. Morat će se penjati po umjetnoj stijeni, a podijelili se se u dvije grupe. Miri nije drago što je u grupi s Rinom i Mrkvicom. S druge strane, Rina se povjerila Saši da joj je Mira "noćna mora". Tijekom večere eskalirala je napetost između Rine i Mire. Rina je rekla Miri da je prava proždrljivica i da jede najviše od svih u Kući. Mira nije ostala dužna. Ona misli da se Rina prijavila u krivi show. Umjesto Big Brothera, trebala je ići na pornoaudiciju. Onda se ipak umiješao Veliki brat. Obje je pozvao u Ispovjedaonicu te im rekao da do daljnjeg ne smiju međusobno komunicirati.

UTORAK 28.10.
Valeriju su sve više počele živcirati svađe između Mire i Rine. Nagovara Miru da konačno istuče Rinu. Veliki brat je stanarima dao zadatak da izaberu s kim bi najradije išli na slijepi spoj. Kako je ispalo na kraju, najpopularniji među stanarkama je upravo Bigi.

SRIJEDA 29.10.
Rina nastavlja živcirati sustanare u toj mjeri da su Mira i Beta izjavile kako bi je najradije odalamile. Elizabeti smetaju stvari koje Rina govori okolo o njoj. A Rina je počela nagovarati Krešu da se pridruži njenom klanu, a Lucija je počela tračati na sve strane. Marko je na treningu za borbu bio malo agresivniji prema treneru, ali ga je ovaj složio na pod. Kasnije se Marko pohvalio stanarima kako je dobro istukao trenera.

ČETVRTAK 30.10.
Big Brother je stanare uputio na izvršavanje tjednog zadatka, ali ih je u tome spriječila kiša. Za to vrijeme je Big Brother pripremio posebu večeru za Krešimira i Miru. Marko je dočekao meč protiv thai borca, a vratio se s nekoliko vidljivih modrica na leđima. Priznao je da je u jednom trenutku pomislio kako mu je od jačine udaraca slomljena ruka. Veliki brat počastio ih je zabavom, a Rina je nastavila zavoditi Krešu.

PETAK 31.10.
Gledatelji su odlučili da je Lucija ta koja mora napustiti Kuću. Ona se šokirala vidjevši u studiju što su stanari stvarno mislili o njoj. Nakon što su ispratili Luciju van, stanari su se morali baviti nominacijama. Na kraju su najviše glasova sustanara zaradili Mrkvica, Ornela i Mira. Mrkvica je zaradio nominaciju zbog toga što se ne ponaša poput pravog muškarca, a Ornela i Mira jer se ponašaju djetinjasto. Stanari nisu uspjeli izvršiti tjedni zadatak jer se Sabina i Ivan L. nisu popeli do vrha umjetne stijene, čime su ostali na 1260 kuna budžeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'
U INAT HEJTERIMA

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'

Božo je reagirao na status fra Marija Knezovića, a za 24sata je komentirao sporni nastup predstavnika Irske na ovogodišnjem Eurosongu i želju da se pojavi na pozornici Dore

Miša Grof o situaciji s Nikolinom Pišek i stanom za 24sata: 'Kako da je pustim, nije se najavila!'
SITUACIJA U BEOGRADU

Miša Grof o situaciji s Nikolinom Pišek i stanom za 24sata: 'Kako da je pustim, nije se najavila!'

Voditeljica je nakon dvije godine sudski putem ishodila pravo na ulazak u stan u Beogradu, no u njega ipak nije mogla. Ranije je poručila da joj je zaključao stan, ali da drugo nije ni očekivala...
Još jedan uspjeh Baby Lasagne: Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' ulazi na britansku top listu singlova
POPIS SVJETSKIH HITOVA

Još jedan uspjeh Baby Lasagne: Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' ulazi na britansku top listu singlova

Pjesma Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna, našla se na službenoj stranici britanske top-liste