Obavijesti

Show

Komentari 18

BB Beta na rubu: Opalit ću Rinu, pa neka me izbace!

BB Beta na rubu: Opalit ću Rinu, pa neka me izbace!
14

Mira je sa svima tračala Rinu, a Mrkvicu bi rado napucala "glavom u zid". Smatra ga jednim od najodvratnijih muškaraca koje je ikada upoznala

VIDEO

Stanari su se probudili oko 8 sati. U krevetu su dulje ostali samo Rina, Marko, Monika, Ivan M., Ornela, Mira i Valerija. Tjelovježbu su odradili samoinicijativno, dok je jedino Krešo sam vježbao u loungeu. U Kući su se stanari primili spremanja, usisavanja, čišćenja podova i stolova, pranja suđa. Monika i Ornela su se lagano posvađale za doručkom oko prljavog suđa. Sabina je pričala s Ornelom želi li ostati u Kući ili ne.

DRUGI TIM VJEŽBA, IVAN L. NIKAKO DO VRHA
Drugi tim je vježbao penjanje na stijenu. Ivan L. nikako da skupi snage da se popne do kraja. Sabina sve nešto kao ne može, ne može - ali joj ide, dok se Krešimir s lakoćom penje. Sabina izražava zabrinutost u vezi penjanja i misli da zbog nje neće proći zadatak. Stanari odlaze na bazen.Rina dobiva kaznu radi nenošenja mikrofona na bazenu. Još pet tisuća kuna manje.

ELIZABETIN NAPAD BIJESA
Ivan M. brani Rinino ponašanje pred Elizabetom, na što Elizabeta dobije napad bijesa. Vidno isfrustrirana Elizabeta "pukla" je i zaprijetila Mrkvici. "Ja ću je puknuti šakom da će se složit dole na pod, i kad to učinim mogu ići odavde. Za sad šutim, sve ja znam, sve su mi rekli što je Rina pričala o meni. A zašto? Jer sam te zagrlila?", pitala je Elizabeta Ivana M. "Ti si joj dečko, reci joj ti da među nama nije bilo ničega". "Ja tebi samo kažem, još jednom me iživcira i ja ću ju zveknuti", nije se dala smesti. Ivan joj je poručio da je to sve na njoj i da se on ne želi miješati. Mira trača Rinu s kime god stigne. misli da je Ivan M. "jedan od najodvratnijih muškaraca ikada" i da bi ona takve "uzela za glavu i kroz zid". Saša i Lucija se izležavaju poslije ručka u lounge-u i pri tome se nježno maze.

PRIPREME ZA TJEDNI ZADATAK
Stanari započinju sa kondicijskim treningom za tjedni zadatak. Jedino Marko ne sudjeluje već se sa trenerom priprema za meč. Sabina, Ornela i Valerija zavaljene su na ležaljkama. Big Brother ih upozorava da je to tjedni zadatak i neka odrade sve što im je napisano. Saša i Lucija skakuću jedan oko drugoga. Marko za to vrijeme naporno vježba sa trenerom. U sparingu Marko počinje biti malo agresivniji prema treneru, ali ga ovaj baci na pod. Kasnije se Marko hvali Rini i Ivanu M. da je dobro istukao trenera.

TKO ĆE KUHATI?
Kako je Elizabeta otišla spavati nitko nije kuhao. Rini to baš nije jasno, dere se iz Crvene sobe:˝Betiiiiiii!˝. Elizabeta spava, a Rina komentira kako ona meditira, a ništa nema za jesti. Kuhinje se primaju Krešimir, Saša i Monika, dok Lucija i Rina piju pivicu.

IVAN M. I RINA SE SAVJETUJU
Ivan M. i Rina sjede u sobi i razgovaraju o Big Brotheru, Elizabeti i Marku. Ivan M. pita Rinu što je komentirala s Elizabetom o Miri i govori joj da to više ne radi. Rina je začuđena što je Marko stao na Mirinu stranu u svim ovim događanjima i jako je razočarana.
Stanari su dobili su novi zadatak - napraviti i ispisati navijačke transparente za Markov meč.

DAN JE PROŠAO BEZ IKAKVIH SVAĐA
Valerija i Krešimir su skupa ležali na krevetu pa su se malo zezali. Saša je rekao Rini da se u situaciji s Mirom ponaša kao malo dijete. Rina se s tim ne slaže. Ivan M. zeza Rinu tako što joj bježi iz kreveta i skriva se po Kući pa ga ona traži. Saša govori Miri da pusti stvari s Rinom na miru. Marko Moniki malo trača Sabinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge