Obavijesti

Show

Komentari 3

BB dnevnik: 'Mudri' Krešo spriječio tuču Vite i Mateje

BB dnevnik: 'Mudri' Krešo spriječio tuču Vite i Mateje
4

Neispavana Vita najbahatija je osoba u kući, složili su se stanari. Okomila se na Mateju i 'trudnu’ Maja-Paolu, a tučnjavu je spriječio Krešo

VIDEO

Bijedna ti majka koja te rodila, vikala je Mateja na Vitu nakon višednevnog divljanja po kući. Djevojke su se već ranije krvnički posvađale. Vita je zamjerila “zlatnoj stanarki” što joj je tijekom rasprave okrenula leđa i vrijeđala majku. Kad je shvatio da bi moglo doći do fizičkog obračuna, u “klinč” se ubacio Krešo.
- Sto žena, dvjesto sisa - zaključio je Krešo razdvajajući djevojke. Maja-Paola također se našla na Vitinoj tapeti, i to zbog šale da je trudna već tri mjeseca. Stanari posljednjih dana gotovo uopće ne spavaju. Veliki brat je osnovao Društvo izabranih, čije su predsjednice Vita i Tessa. One moraju izabrati pet stanara koje će primiti u Društvo i koji će time steći imunitet na nominacijama. Djevojke su odlučile nominirati Arsena, Gorana i Mateju. Stanari misle da je vijest lažna. Kako bi ostali budni, odlučili su obaviti dnevni zadatak. Arsen je oponašao Maju, Goran Mateju, a Vedran Martinin smijeh.

PETAK, 9. 11.
SENKA ISPALA IZ BIG BROTHER KUĆE
Veliki brat je početkom tjedna obavijestio stanare da će natjecatelj koji ispadne morati povesti nekog sa sobom. Senka, koja je ispala odlukom gledatelja, odlučila je povesti Maja-Paolu. Big Brother je priznao stanarima kako je vijest lažna. Stanari su pali “gusarski” zadatak. Na računu im je ostalo 590.000 kuna.

SUBOTA, 10. 11.
VEDRAN I TESSA LJUTI ZBOG NOMINACIJA
Tessi nije jasno kako je baš ona ta koja je nominirana. Svi je navodno obožavaju, a zabili su joj nož u leđa. Vedran dijeli isto mišljenje. Krešo se posvađao s Goranom koji kaže da je ateist. Najviše ga je naljutilo kad je Goran posprdno rekao: “Ah, taj tvoj Bog”. Krešo je odgajan u strogoj kršćanskoj obitelji.

NEDJELJA, 11. 11.
MARTINA SE NE SEKSA U KREVETU
Nježnosti ispod plahte previše su obične za Dubrovčanku Martinu. Arsen je proslavio 24. rođendan. Uz pivo, svi su se zabavljali uz karaoke. Vita je jedina sjedila na trosjedu odbijajući zapjevati. Tjedni zadatak im je snimanje spota. Dečki pripremaju pjesmu “YMCA”, a djevojke hit single “Lady Marmalade”.

PONEDJELJAK, 12.11.
DEČKI POSTALI GAY BEND VILLAGE PEOPLE
Martina je oduševljena muškim stanarima. Kaže kako im odlično pristaju kostimi iz novog šoping zadatka. Maja-Paola se ne skida iz seksi korzeta i zavodi Stjepana. Mateja, poznata po lezbijskim sklonostima, dirala je Martinu, koja je “pukla”. Rekla joj je da se to više ne smije nikad ponoviti.

UTORAK, 13. 11.
ARSEN: SENKA I JA SMO SE PUKNULI!
Splićanin je otkrio stanarima da su se on i Senka “puknuli” dva puta. Nitko nije povjerovao, ali je Arsen to ponovio više puta. Tessa i Vedran su opet u dobrim odnosima. Više se ne svađaju. Zbližio ih je razgovor u vrtu. Senka je preuzela ulogu Velikog brata. Mijenjat će ga do četvrtka.

SRIJEDA, 14. 11.
MAJA-PAOLA JE TRUDNA 3 MJESECA
Maja-Paola ima tajnu misiju. Dnevno mora smisliti tri zadatka i privući pažnju stanara. Viješću o trudnoći ipak je pretjerala. Vita i Tessa odmah su je prokužile i jako su ljute. One su predsjednice “Društva izabranih”. Moraju odabrati tko će biti nominiran u petak. Ne znaju je li vijest istinita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu